Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

cipoc este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    42
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

Dureaza aprobarea dar asteptam ca doar n`avem de ales; Ma gandesc ca de-ar fi vreo 50 de oameni cu sume de genul celei pe care eu o am in standy ar fi un efort destul de mare pentru ei daca le-am cere banii.
    Recunosc ca am avut comanda mare cam de 800 lei comision care a fost aprobata rapid in 2 zile..

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de cipoc Vezi Post
    Ma gandesc ca de-ar fi vreo 50 de oameni cu sume de genul celei pe care eu o am in standy ar fi un efort destul de mare pentru ei daca le-am cere banii.
    Recunosc ca am avut comanda mare cam de 800 lei comision care a fost aprobata rapid in 2 zile..
    Stai linistit, ca la cifra de afacere si profitul real (nu cel depus la finante) al emag, comisioanele astea de la toti afiliatii sunt nesemnificative
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de cipoc Vezi Post
    Dureaza aprobarea dar asteptam ca doar n`avem de ales; Ma gandesc ca de-ar fi vreo 50 de oameni cu sume de genul celei pe care eu o am in standy ar fi un efort destul de mare pentru ei daca le-am cere banii.
    Mi se pare o logica gresita. Pai ei in momentul in care au de platit un comision in valoare de XX lei, inseamna ca au incasat o suma de tipul 33 x XX lei. Logic, nu? Comisionul e platit in fond si la urma urmei tot de clientul final. Deci nu ai cum sa exclami ca uite, saracutii, ce multe comisioane mari au de platit. Din contra, e marketing bazat pe performanta, ceea ce inseamna ca ei platesc doar ceva ce le aduce profit. Nu e ca si la CPC sau mai stiu eu ce, unde s-ar putea ca un bulk de vizite sa nu se dovedeasca decat ceva costisitor pentru respectiva firma, dar nimic concret in materie de vanzari.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19