Bine punctat edy. Cred ca astazi vom face mai multi bani decat de Black Friday, sunt sanse mari pentru asta: comisioanele revin la procentul normal si multe produse au acelasi pret ca de black friday.
Bine punctat edy. Cred ca astazi vom face mai multi bani decat de Black Friday, sunt sanse mari pentru asta: comisioanele revin la procentul normal si multe produse au acelasi pret ca de black friday.
Tu ai cumpara azi ceva dupa bf? Dar raspunsul la intrebarea ta este:nu nu am comisioane pe azi. Vad si o posibilitate ca vor sa termine zia debieri si dupa aia urmeaza si salbata.. E doar o parere
Altceva am vrut sa subliniez ... anyway se pare ca au inceput sa apara comisioanele de astazi. Si am unul acum![]()
Au dat multi comanda de pe tableta si nu s-a inregistrat.
Pana acum, pe ziua de 21 am valoarea comisioanelor de 2 ori mai mare decat pe data de 20. Sa vedem maine ce mai intra.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Voua va functioneaza prescurtarea cu bit.ly in PS? Mie imi afiseaza alb, pot obtine doar linkuri //profitshare/l/unnumar.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Nu merge nici la mine, se intampla destul de des asta si a tinut uneori si 2-3 zile. Nu stiu motivul si ce se intampla defapt.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Am inteles. Inseamna ca au probleme pe segmentul asta. Multumesc pentru confirmari, dragi colegi.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Salut! Cum stati cu aprobarea comisioanelor de BF de la emag? La mine pare ca ar mai avea de aprobat comisioanele dupa 22:00 pana la 23:59. Confirmati si voi treaba asta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)