de cand are nevoie de motiv sa te dea afara?!![]()
de cand nu mai suntem nici noi fraieri, cam de pe atunci![]()
Pe motiv caAsa faceam si eu la o vreme insa motivul lor este just .. dar ar putea lasa si ei de la eiutilizatorul are impresia ca daca da click pe imagine i se va deschide o poza mai mare, nu pagina de destinatie![]()
Marius, nu de aia pui link afiliat pe imagine ca sa prinzi cookie-ul? Hai sa fim acum sinceri si noi..
evident ca da, de asta si ii spune marketing afiliat si nu galerie de arta sau mai stiu eu ce. o sa fac de acum un slideshow frumos cu produse ca sa distrez vizitatorul, si mai mult link direct spre magazin, ca doar mie imi place sa ajut pe altii sa faca bani fara ca ei sa plateasca nimic.
daca folosesc alte imagini cu produsul respectiv? daca fac eu poze? nici atunci n-am voie, asa-i? daca cumva le trimit clienti iar ei ar trebui sa-mi plateasca comisioane atunci chiar ca-i urat din partea mea. is nesimtit nu?
ba, treziti-va la realitate!
Eu tot nu inteleg ce pierd ei la treaba asta. Adica de ce-ar fi motivati sa interzica afisarea link-ului de afiliat in spatele unei imagini.
Judecand asa are sens, dar poate ca dorinta de cumparare exista "sadita" chiar atunci, in urma citirii unui articol pe site-ul respectiv. Daca nu-i facilitezi sa ajunga pe site...
Asa, e clar ca ei vor sa faca mai mult awareness si mai putine vanzari prin afiliati (mizand pe cele directe).
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)