Ce advertiseri și nișe ați vrea în Profitshare?
Lasă Ștefania,
Pe lângă faptul că ești total pe lângă subiect (comentezi tot off topic), nu ai treabă cu afilierea și nici cu taxele la stat. Dacă nici asta nu știi forum.seopedia.ro/affiliate-marketing/13392-2parale-afiliatii-si-marketingul-afiliat-289.html#post251630 atunci... Pun pariu că tu ai CAEN 9602 - "Coafura si alte activitati de infrumusetare" la PFA-ul tău sau ce ai.
Ce advertiseri și nișe ați vrea în Profitshare?
Pe mine m-ar interesa advertiseri din zona fashion și cea alimentară - supermarketuri. Nu aș spune nu nici la reduceri colective sau travel.
Afiliere Emag ProfitShare
Citat:
Postat în original de
robyroy
@Claudiu
Cand preconizati ca se va face tranzitia pentru toti afiliatii?
Merci.
Si eu vreau un raspuns la intrebare.
Re: Afiliere Emag ProfitShare
De funcționat funcționează bine și e mult mai transparent pe linie de statistici. Există și bug-uri, unul l-am găsit chiar eu. A fost vorba de autorizarea unui site via meta și/sau upload de fișier. Deși am procedat corect, spider-ul profitshare nu le-a putut detecta. După reclamație, feedback-ul a fost prompt. Se lucrează susținut din câte se pare!
@avram, ți-a răspuns @LensFlare.
Probabil s-au făcut presiuni pe parte fiscală de autorități. Tocmai faptul că prin vouchere se ocolea plata impozitului, mă gândesc că s-a ajuns la acest compromis.