TOTAL 68 23.005,76 RON 47 6 15 699,15 RON
Comisioane platibile: 331,69 RON
Comisioane in asteptare: 60,03 RON
Comisioane anulate: 307,43 RON
1 sept-1noiembrie... wtf?!
Nu esti singurul.
TOTAL 22 15.621,24 RON 14 1 7 468,64 RON
Comisioane platibile: 224,44 RON
Comisioane in asteptare: 31,50 RON
Comisioane anulate: 212,70 RON
Barem la tine e mai ok: 15 din 47.
Dar eu: 7 din 14![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
@Dragos Bunea
Momentan functioneaza mai bine varianta "oficiala"...beta e beta, functionala doar la nivel de statistici (unelte nu am generat). Daca nu ai primit invitatie si vrei sa vezi ce si cum, trimite-le un mail si poate te "invita". Din pacate de la momentul introducerii si pana acum nu au implementat mai nimic din ce am sugerat si cu toate ca ofera statistici foarte bune si este practic extraordinara, lipsesc cateva chestiuni elementare. Aceleasi raspunsuri "vom tine cont de sugestiile tale", etc. Oricum, comunicarea este mult imbunatita fata de anul trecut spre exemplu pentru ca au pe cineva dedicat pe asta.
Eu nu doresc ca ea sa intre live mai repede de februarie
@Serban - Tu ai acces la beta?
App, in general "unde esti"?
In ultimele doua zile am sesizat scaderi masive ca nr. de comenzi, chiar le-am trimis un mail sa imi verifice contul.
Nu vreti sa stiti cat am eu in asteptareaproape 10% din all time aprobate iar pe luna trecuta am 50% aprobate, 30% asteptare, 20% anulate.
nu am pentru ca l-am folosit sporadic, mi a placut mai mult transparenta 2p, emag l am folosit pentru anumite produse si teste.
Rahat... "transparenta 2p"..de fapt tot insemna 2p: comunicare, intalniri, challenge, blog, etc. Faptul ca emag de prin 2009 nu mai postase pe blog nu a fost tocmai incurajator.
Noul eMAG Profitshare intrece la transparenta si multe altele ($$) 2p... daca ar lasa generarea de vouchere automat si ar mai implementa cateva din sugestiile afiliatilor chiar nu ai avea nevoie sa comunici deloc cu ei.
Acum nu vreau sa intru intr-o discutie 2parale vs eMAG pentru ca ambele sisteme au avantaje si dezavantaje, insa consider ca cei de la 2p vorbesc prea mult. Poate am dreptate, poate nu..
@LensFlare
Prea putin AdWords pentru ca exista concurenta serioasa pe acolo.
cred ca esti "pacalit" de versiunea care o rulezi, aminteste-ti cum este pe care ruleaza restul.
Well, eu am inceput cu eMAG acum vreo 2 ani si limitarile versiunii vechi sunt irelevante atata timp cat converteste. Ca asta ma intereseaza, nu challengeuri.
Si pana sa avem avantaje cu versiunea noua, mai e de munca. E doar un insight de transparenta din partea eMAG-ului ca aveam in zilele proaste teorii ale conspiratiei, demontate prin beta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)