Motive au invocat multe... agregare de produse si servicii, content dublu... nici nu mai tin minte cate si mai cate.
Cand le-am luat pe rand si le-am cerut macar un exemplu... nu am mai primit raspuns.
In fine, nu asta conteaza, eu de fiecare data am spus ca un sut in fund inseamna 10 pasi in fata.... sa doneze suma din contul meu.
Spor!
a, deci ti-au motivat......asta e, ai calcat pe bec ,ai pierdut o ocazie sa te imbogatesticomodo , laredoute,fashionUp
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Pe Octav l-au zburat cand m-au zburat si pe mine. Nu era Claudiu pe atunci la PS, dar simtea mirosul de sunca - se poate vedea din comentariile la articolul meu
Cred ca oricine era in spatele PS in momentul ala si facea suspendari cum il taia capul, se afla intr-o perioada tulbure a vietii lui, ca sa nu zic altceva.
Si ca o completare, Claudiu, lasa negativele ca ti-am mai explicat si cu alta ocazie, nu faptul ca-mi dai mie negativ rezolva problemele din curtea voastra sau modul in care ai ales sa tratezi intrarea ta in PS.
@Marius Morariu
Imi jignesti colegii, ma jignesti pe mine si vrei sa mai purtam o discutie si sa te mai si aplaud? Imi pare rau, asta nu se va intampla.
cu 10 advertiseri ati ajuns asa mari?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)