Claudiule, ai vandut Casa Poporului? :D
Versiune printabilă
A vandut un TV din ala lung cat peretele :)
Acum sa vedem daca se si aproba ca asa am si eu un comision de 600 si ceva lei in asteptare de o perioada mai lunga de timp (cred ca a fost platit prin banca ceva), eu am vandut mai multe produse IT odata.
ca idee, cum merge inregistrarea comisioanelor in ultima perioada? am un prieten care si-a cumparat un s3 dimineata si nu mi-a aparut comisionul in profitshare. daca intrebarea e stupida, scuze. sunt la inceput cu afilierea. si da, am citit intreg topicul :D
intrebare: pot folosii un voucher pentru o asigurare rca?
NU - voucherele eMAG nu pot fi folosite pentru asigurare RCA.
Sa mai imbunatatit sistemul de afiliere ?
Nu stiu cum va merge voua, da' mie imi merge excelent.
Ador emag-ul asta!
http://s14.postimage.org/jujcdu9kx/S..._09_161624.png
Si culmea. Am cel mai mare ctr din retea.
la mine rata de comisioane anulate este sub 20%, ceea ce este ok, in schimb am multe comisioane din noiembrie neprocesate
Fain de tine. Eu inca putin ma laud cu o rata de 101% :))
@Vali D - stai linistit si eu am rata asa mare, dar m-am obisnuit, posibil sa fie si de la clienti problema - se razgandesc sau returneaza produsele, etc., asta e! Cat despre ctr nu ar trebui sa tii cont de el, majoritatea am avut un ctr care ne clasa pe primul loc la un moment data, dar nu are nici o relevanta acest lucru.
@lovelife - si eu am comisioane din noiembrie printre care si comisionul de 600 de lei pe care tot il astept, sper ca intr-un final sa fie aprobat sa am si eu cu ce ma lauda nu doar "astia" care vand tv-uri de 330 de milioane :))
nu inteleg, cat sta un comision in asteptare :| ? in 2 luni nu sa livrat acel produs sau care e problema ?
daca sunt comisioane consistente de peste 2 luni in asteptare, merita sa trimiteti direct email. eu parca am din octombrie ceva, dar sunt micute. majoritatea comisioanelor se aproba dupa 2-3 saptamani..
ce am observat e ca de cateva zile iar au schimbat orele de aprobare..
tv-ul acela nu s-a vandut.. cred ca fizic nu exista nicaieri in stoc in Romania.
@diu1so - sa inteleg ca a fost respins comisionul sau inca este in asteptare?
Azi am primit o veste buna: mi s-a aprobat cel mai mare comision inregistrat vreodata de mine la eMAG = 600 de lei :)
Rezultatul = e bine cand vorbesti de comisioane, aici. E bine cand te "plangi". Ei au thread-ul in bookmark :)
Am comisioane in asteptare anul trecut. Am rata de comisioane anulate de 80% :((
eu am comisioane dinainte de 1 dec care inca asteapta..inteleg ca mai vand si ei cu op la termen, dar nu pot crede ca cel care a cumparat pampersi plateste cu op..
Eu mai tot timpul am in asteptare comisioane inregistrate cu 30-50 de zile in urma si in consecinta am inceput sa ma obisnuiesc, la inceput mi-a fost mai greu ce-i drept, dar asta e.
Nu spun ca toate comisioanele imi sunt aprobate dupa o asa mare perioada de timp, ba am avut si comisioane aprobate la 1-2 zile, deci se alterneaza. Un singur fapt e clar, comisioanele mari intotdeauna au stat mai mult in asteptare, lucru ce ma duce cu gandul ca sunt mai atent verificate sau doar e o impresie de-a mea, nu stiu?
Pana la urma si retele astea de publicitate isi asigura prin delay-ul platilor un buffer permanent care inseamna si cate 2-3 luni uneori de incasari ale clientilor lor. De exemplu Adsense are in orice moment un buffer din asta intre 1 luna si aproape 2 luni (depinde de ce moment al lunii suntem), bani pe care ii pot folosi/investi cum vor in timpul asta, daca s-ar pune problema (ii joaca la bursa, daca-i cazul :)) ). Nici nu-mi pot da seama despre ce sume vorbim :)
Dureaza aprobarea dar asteptam ca doar n`avem de ales; Ma gandesc ca de-ar fi vreo 50 de oameni cu sume de genul celei pe care eu o am in standy ar fi un efort destul de mare pentru ei daca le-am cere banii.
Recunosc ca am avut comanda mare cam de 800 lei comision care a fost aprobata rapid in 2 zile..
Mi se pare o logica gresita. Pai ei in momentul in care au de platit un comision in valoare de XX lei, inseamna ca au incasat o suma de tipul 33 x XX lei. Logic, nu? Comisionul e platit in fond si la urma urmei tot de clientul final. Deci nu ai cum sa exclami ca uite, saracutii, ce multe comisioane mari au de platit. Din contra, e marketing bazat pe performanta, ceea ce inseamna ca ei platesc doar ceva ce le aduce profit. Nu e ca si la CPC sau mai stiu eu ce, unde s-ar putea ca un bulk de vizite sa nu se dovedeasca decat ceva costisitor pentru respectiva firma, dar nimic concret in materie de vanzari.
Oricum ar fi, avem de ales decat sa asteptam? Daca intrebi ceva de comsioane raspunsul este bine cunoscut:))
Azi am primit o notificare ca imi vor fi sterse comisioanele pentru ca au fost reclamatii ca fac spam (eu nu fac spam, chiar sunt foarte prudent cu emailurile trimise), am vazut in contul meu astazi un trafic aproape triplu fata de obicei pe intrumente nesalvate, si care nu se regaseste ca fiind de pe unul dintre site-urile mele inscrise in profitshare.
Banuiesc ca un prieten bun care vrea sa imi faca rau a trimis ceva spam folosind codurile mele de afiliere si apoi ma si reclamat la emag.ro pentru asta.
O a doua nemultumire a celor de la emag se refera la 2 articole ale mele, la unul imi spune ca am folosit materiale neautorizate, dar sunt imaginile nemodificate din newsletterul lor, si daca nici alea nu sunt autorizate, nu inteleg care sunt materialele de promovare autorizate in afara de link-ul text si de widgetul lor care nu imi ofera ceea ce am nevoie.
@lovelife trebuie sa te limitezi la instrumentele puse la dispozitie, nu iti poti face singur bannere chiar daca folosesti tot materialele lor. Iar in ceea ce priveste spam-ul, cand observi ceva ciudat ar fi bine sa ii contactezi tu primul.
Crezi ca eu stau sa analizeze fiecare trafic? Mai ales ca intrumentele emag nu sunt deloc transparente, nu prea poti sa stii cand acel trafic este datorat unei probleme de refer sau stiu eu mai ce.
Mi se pare stupid ca emailurile trimise de ei sa fie considerate neoficiale, dar "amenda" coincide putin cu o solicitare de informatii referitor la cateva comisioane neaprobate de peste 50 de zile
Ce s-a intamplat cu paginile de aici? :D
Acum am vazut ca sunt 2 topicuri diferite cu emag :D
@matei eu nu vad la respectivii pe site instrumente neautorizare, poate doar la nwradu.
Afiliatul nu are voie:
- sa foloseasca materiale promotionale de orice natura (bannere, anunturi text, etc) care nu sunt oficiale, generate de sistemul Profitshare sau aprobate in scris de Furnizor. Ne rezervam dreptul de inchide contul si a anula toate comisioanele celor care folosesc materiale promotionale neaprobate.
Hmmm... topicul acesta e inutil si ar trebui unit cu cel mare sau sters.
@p3tq... ce va mai place sa atacati aiurea. Ma refeream ca sunt doua subiecte cu acelasi titlu si in acesta nu s-a mai scris (pana ieri) din februarie 2011, s-a discutat mai mult aici.