Eu nu am facut singur banere, am folosit imagini primite prin email de la emag
Versiune printabilă
Guys, din cate cunosc, parca mai exista un topic dedicat afilierii emag.
Ce-ar fi sa mutam discutia acolo? Nu de alta, dar ar fi mai usor de urmarit.
Un moderator/administrator, poate uni topicurile.
Danke.
Il astept pe tovarasu' cu "bloggerii nu vinde, da?" de face 9000 intr-o luna, sa ne invete cum:)
@diu1so profit sau cu tot cu investitie? :)
Eh, conteaza prea putin acest aspect. Cel putin eu nu sunt atat de curios sa aflu, stiu foarte bine cat [s]nu[/s] am muncit si cat am castigat in decembrie. Sunt convins ca sunt persoane care au muncit / investit si au castigat foarte bine.
Tare! eMag PS a inceput sa trimita newslettere. Si urmeaza sfaturile lui Sorin... Afilierea din 2012 și 2013 conform lui Sorin Vlaicu
sunt curios cine o sa mai urmeze :)
curios ca am primit si eu news de la Profitshare dar sunt suspendat de vreo luna si nu-mi amintesc sa ma fi abonat vreodata la asa ceva. nais!
felicitari baieti pentru sfaturile date in articole. chiar daca e vorba de PS e de apreciat munca voastra :)
Dupa munca de aproape 2 ani am scos in final parleala in decembrie. Nu stiu cum o fi la voi dar eu mai am inca o suma frumusica in asteptare..
Thanks. It's not much... But it's something!
Oportunitate nouă de promovare – cosmetice la eMAG « Marketing afiliat – Profitshare Blog | Câștigă bani online prin intermediul marketingului afiliat! - cosmetice la emag cu comision 6% :D
Interesant:D
Urmeaza....haine?
Produsele sunt oferite printr-un partener - Care Spot. In 2Parale, Care Spot ofera comision 7% si lead 1 leu.
Sa nu deschid alt topic, am o intrebare de black friday se pot folosi vouchere la emag ?
Anul trecut s-au putut folosi. Totusi mai multe detalii afli in noiembrie :)
Am avut vouchere emise in 21, 22 si 23 noiembrie. Am folosit toate voucherele.
pai de ex , un voucher e valabil 6 luni, daca pastrez cateva vouchere din lunile anterioare (sau cumpar) pot sa le folosesc in aceea zi ...?
Absolut. Poti folosi toate voucherele intr-o zi (cate un voucher per comanda).
Cand faceti solicitari de plata la adresa de email profitshare, primiti automat un raspuns ca cererea a fost inregistrata si un numar de tichet?
Intreb pentru ca am facut ieri prima solicitare de plata si nu am niciun fel de feedback, niciun reply automat, deci nu sunt sigur daca a fost inregistrata cererea.
Multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce am dat mail si a doua oara mi-au inregistrat cererea.
Unul dintre cele mai mari comisioane ale mele (41 ron) a fost anulat. Desi in prima faza l-a trecut ca aprobat, apoi dupa 4-5 zile... Partea buna e ca in acelasi timp mi-au aprobat 2 comisioane valorand 3 lei (sper sa nu-i anuleze si pe astia). Maine dau de baut.
Pe eMAG se vand acum si roviniete. Nu mi-am dat seama cat e comisionul inca.
Firma partenera este cea care vinde roviniete si prin 2parale (unde tocmai au micsorat comisionul de la 1,5% la 1%).
nu ti-ai dat seama pentru ca inca nu se vand prin profitshare - adica tu poti aduce trafic dar nu incasezi nimic
@kleampa
Dar poti sa aduci trafic pe roviniete si sa incasezi comisioane pe laptopuri.
1% din 12<->100 lei e putin, daca e sa ne luam dupa comisioanele practicate pe acest gen de servicii.