Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Adsense Quiestion

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    35

Post Adsense Quiestion

In cazul in care un domeniu a fost banat in reteaua Google Adsense mai poate aceasta sa fie vandut catre o alta persoana care sa repuna reclame Adsense pe el ?

Daca DA, in ce caz?

P.S. Imi cer scuze daca s-a mai pus intrebarea asta pe forum, dar eu nu am gasit nimic pe tema asta care sa ma ajute.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Eu am vazut ceva legat de banarea unui domeniu dar din punct de vedere SEO... e posibil ca si in cazul Adsense sa existe o portita de scapare numai sa nu se faca tranzactia intre tine si... un prieten, ruda sau mai stiu eu ce poate inventa romanul ca sa-si recupereze partea de adsense...

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

Da, se poate. Trebuie sa anunti echipa adsense de tranzactie, si sa astepti aprobarea lor inainte de a pune din nou adsense pe site. In plus trebuie sa faci tranzactia la propriu, ca google e registrar si vede imediat daca site-ul e in continuare pe numele tau.

Daca ai in vre-un fel legatura cu cel ce cumpara domeniul cred ca sunt mari sanse sa fie si el banat inainte de prima plata. Asa ca daca tu ai fost banat din adsense si vrei de fapt sa treci afacerea pe numele unui prieten, cel mai bine e s-o iei de la zero, cu un domeniu nou, iar vechiul site sa-l vinzi sau sa pui alte reclame pe el.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Da, se poate. Trebuie sa anunti echipa adsense de tranzactie, si sa astepti aprobarea lor inainte de a pune din nou adsense pe site. In plus trebuie sa faci tranzactia la propriu, ca google e registrar si vede imediat daca site-ul e in continuare pe numele tau.

Daca ai in vre-un fel legatura cu cel ce cumpara domeniul cred ca sunt mari sanse sa fie si el banat inainte de prima plata. Asa ca daca tu ai fost banat din adsense si vrei de fapt sa treci afacerea pe numele unui prieten, cel mai bine e s-o iei de la zero, cu un domeniu nou, iar vechiul site sa-l vinzi sau sa pui alte reclame pe el.
    Nu este vorba despre un prieten. Este vorba despre cineva cu care tocmai astazi am luat legatura. Tocmai ce am aflat ca si el posteaza aici pe forum, este un user foarte activ.

O sa trimit un email la Google Adsense sa vedem ce se poate face.

Va tin la curent.

P.S. Multumesc pentru raspunsuri. Astept si alte recomandari, idei ;-)

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    37

Implicit

Faptul ca frecventati acelasi forum poate fi un minus. Daca te uiti in sursa o sa vezi codul analytics, deci google "vede". Daca tu ai fost banat ca user din adsense, cu cat mai multe puncte comune ai cu viitorul proprietar cu atat mai mari sunt sansele sa fie si el banat ca fiind "related to a previous banned acount".

Disclaimer: Cand e vorba de adsense tind sa fiu extrem de panicat si sa creez "teorii ale conspiratiei" care poate ca nu exista, mergand pana la superstitie, asa ca parerea mea ar trebui filtrata putin inainte de a fi luata in consideratie. Dar am prins valul ala din 2006 de "banned with no reason", la care a picat victima pana si Cristi, asa ca suflu si-n iaurt.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Faptul ca frecventati acelasi forum poate fi un minus. Daca te uiti in sursa o sa vezi codul analytics, deci google "vede". Daca tu ai fost banat ca user din adsense, cu cat mai multe puncte comune ai cu viitorul proprietar cu atat mai mari sunt sansele sa fie si el banat ca fiind "related to a previous banned acount".

Disclaimer: Cand e vorba de adsense tind sa fiu extrem de panicat si sa creez "teorii ale conspiratiei" care poate ca nu exista, mergand pana la superstitie, asa ca parerea mea ar trebui filtrata putin inainte de a fi luata in consideratie. Dar am prins valul ala din 2006 de "banned with no reason", la care a picat victima pana si Cristi, asa ca suflu si-n iaurt.
    O sursa comuna trebuie sa fie undeva, altfel cum l-as fi cunoscut pe baiat si cum as fi stiut ca vrea sa-si vanda site-ul?

Dupa cum am vazut pe alte forum-uri, astia de la Google sunt atat de stricti incat nu are accepta nici in ruptul capului sa-mi dea voie sa repun adsense pe un site care a fost banat....

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    36

Implicit

pai din moment ce a fost banat inseamna ca e ceva in neregula cu site-ul.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    38
    Posturi
    215
    Putere Rep
    35

Implicit

A fost banat din cauza unor vizitatori care au dat click-uri multe.

memelea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    257
    Putere Rep
    36

Implicit

pai eu stiu ca in asemenea cazuri baneaza contul, nu site-ul.
    site-ul este banat in cazul in care nu respecta politica adsense.
    (in orice caz asa ar fi logic)

poate i-a fost banat doar contul, nu si site-ul, vezi sa nu fie o confuzie

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •