mie mi-au banat un site pentru ca pe o pagina cu bancuri deocheate era de prea multe ori cuvantul sex![]()
mie mi-au banat un site pentru ca pe o pagina cu bancuri deocheate era de prea multe ori cuvantul sex![]()
Nu stiu daca e cel mai bun exemplu, dar uitati-va pe softpedia. Sunt cateva topicuri cu content adult, discutii despre sex, imagini cu ceva fete mai mult sau mai putin dezbracate.. in topicurile respective nu afiseaza deloc reclame.. in rest, e plin de adsense.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Treaba sta putin diferit pentru ca tu, pe paginile in care ai codul AdSense ai si link-uri spre paginile pentru adulti, nu? Din cate imi amintesc nu ai voie...
Pagina pentru adulti am scos-o de o saptamana sa nu aiba de ce se lega. Atata timp cat nu a venit niciun click de pe acea pagina nu ar trebui sa se sesizeze nu?
Alta intrebare: ce se intampla daca vin clickuri de pe o pagina care in momentul payoutului nu mai exista si nu poate fi verificata?
HEHE, pagina exista, stai tu linistit, nu mai e la tine pe server, da are google copii destule![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Acest site face exact ce faceam si eu. Pe tot situl are Adsense in afara de pagina Adult(18+). Cel putin deocamdata n-am sa mai bag pagina pana cand nu vad care-i treaba cu payoutul. Deocamdata astept PIN-ul... silly me![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)