Nu e vaorba de cine e vinovat si cine nu. Ideea e ca in clipa in care ai un atac de tipul asta deja esti un risc pentru AdSense. Chiar daca nu e vina ta, ei nu pot risca pe viitor sa ia banii unor advertiseri in baza unor clickuri invalide. Si atunci cea mai simpla solutie e sa te baneze pe tine. Si eu as face la fel, sa fiu in locul lor.
Publisheri sunt cu gramada, si daca nu cumva ai niste performante extraordinare, locul tau va fi luat instantaneu de alti zece. Pe cand advertiserii, oricat de mici ar fi, baga bani in sistem, deci sunt mult mai importanti.
Corect, incorect, nu stiu, dar sigur nu imi place ca dupa aproape 2 ani de AdSense inca imi mai tremura inima in jurul datii de 28, sa vad daca e linkul de payment sau eroare la logare+mailul fatal.
Plus ca acum vre-o doua luni a fost o eroare care nu te lasa sa te loghezi, vre-o 2 ore, si eram terminat, aveam la ei low $xxxx, am renuntat la slujba in decembrie anul trecut, ma si vedeam cu CV-ul in mana, tremurand pe la interviuri, pentru 400E pe luna. Am crezut ca fac infarct!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.