mda, nu le mai invat pe alea ce formulare tre sa completez, nu mai stau o luna de zile sa ma sune. nu le mai dau partea leului. buna treaba, astept livrarea in cont, ca-s comod :D
Versiune printabilă
mda, nu le mai invat pe alea ce formulare tre sa completez, nu mai stau o luna de zile sa ma sune. nu le mai dau partea leului. buna treaba, astept livrarea in cont, ca-s comod :D
Additionally, please remember to pick up your Western Union payment within 35 days of the payment date, or the amount will be credited back to your AdSense account.
Deci, maxim 35 de zile. :)
Deja ma intriga atot-stiutorii de pe forum si mai ales acei care au impresia ca suntem analfabeti, o boaba de engleza cred ca stie fiecare din noi si nu cred ca e cazul sa vina cineva sa ne spuna "Deci, maxim 35 de zile"...
Buuun, am terminat cu prima idee... a doua idee e sa aveti nitica rabdare sa vedem ce se intampla azi-maine... personal am cerut re-emiterea a doua cec-uri operatiune procesata in data de 8 octombrie 2007 si acum astept sa vad daca va intra in plata pe luna in curs sau abia in luna noiembrie...
In alta ordine de idei ca sa fiu in ton cu panicarzii mai e un aspect la care trebuie sa va ganditi : nici un operator WU nu foloseste pentru plati cursul oficial BNR ci unul propriu care include comisionul de schimb valutar iar daca acesta este prea mare s-ar putea sa va intoarceti la clasica metoda cu cec-uri si la luni bune de asteptare caci iesiti mai ieftin...:tongue:
pai din cate stiu la WU poti sa ceri $ cum ti-au fost trimisi banii,euro ,lei ...sau franci indieni,dar din moment ce ti-au fost trimisi $ nu vad de ce ar percepe comision ...
Banuiesc ca majoritatea va dori sa primeasca LEI !
Nu mai stiu exact daca aici pe seopedia sau pe forumul softpedia am vazut ca s-a sters un topic tocmai pentru ca era un articol scris doar in engleza. De aceea am dat raspunsul si in romana.
In fine, daca raspunsul nu e bun sau jignitor se poate edita sau sterge. :rolleyes:
eu tot nu am inteles cad apare acest cod..
de regula cec-ul se trimitea pe 22-24. azi suntem in 25 nu ar fi trebuit sa apara acel cod ? ?
Pai depinde cum privesti lucrurile... la mine apar doua date diferite, de obicei 24 apare ca data a efectuarii platii dar cand click-uiesti pe detalii data emiterii cec-ului este 26...
nu va grabiti e si maine o zi :) dar va rog nu faceti coada mare la banci ca sunt si batrani care vor sa plateasca factura romtelecom :))
trebuia macar sa apara "Plata in curs de efectuare"
A aparut "25 Oct Plată în curs de efectuare"
Acum sa vedem cand apare si MTCN-ul :whistle:
confirm ! pai maine o sa apara,bancile nu lucreaza sbata si duminica...deci...pana luni :) nu luam bani
majoritatea bancilor lucreaza sambata insa program scurt 12-13-14 cam asa
Sunt si eu foarte curios...
In sfarsit ajung si eu la limita magica de 100$ pentru Adsense :)
Astept cu nerabdare experientele voastre pe tema asta.
Eu am citit un mesaj in contul Adsense prin care se preciza ziua de 30 octombrie ca data la care vor fi trimisi banii prin Western Union. Mesajul e de tipul celor care apar ca ajutor in susul paginii pe fond galben, ca de ex:
"How payments work
AdSense payments are made on a monthly schedule. If your account balance reaches $100.00 in any month ..."
25 Oct Plată în curs de efectuare
Cred ca google face tranzactiile prin dial-up :))
a primit cineva banii ? adica prin western union?
se pare ca toti asteptam data de 30.
la mine e deja 30,la voi nu ?:))
La mine scrie pe langa "Payment in progress" si "October earnings will be finalized by November 10th".
acelasi lucru si la mine !
nu , trebuie sa apara in curand detaliile de plata:))
umbla vorba pe forumurile straine ca webmasterii care au testat WU inainte de a fi lansat oficial au primit platile intre 25 si 6 ale lunii..
Noi vorbim de September earnings aici.Citat:
"October earnings will be finalized by November 10th"
Si conform intelegerii cu Google paymentul trebuie efectuat pana in maxim ultima zi a lunii. Adica azi. Si avand in vedere ca poti sa iei banii a doua zi, anuntul de payment issued trebuie sa apara maxim maine.
Asta in mod normal, dar:
Chestia e ca Google poate afisa si peste 2 saptamani un Payment issued cu data de azi, cum facea la cecuri cand afisa pe 28 un payment issued cu data de 23, iar cecul era din 25, deci clar nu fusese trimis pe 23.
Payment Issued acum 10 minute!
Apare: Payment Date: Oct 25, 2007
Si sub: Your payment is available for pick-up the day after the payment date above
Deci sa ma duc la banca azi? :D
DA, poti merge la banca. Ai numarul magic?
Sure,
Money Transfer Control Number (MTCN)
Sper sa ajung astazi!
Payment si la mine, cred ca deja e la toata lumea, sau daca nu, sigur va fi in urmatoarea ora.
maine la banca:) asa spune G , deci sa fim in mod organizat da , sa nu facem coada :)
Da si fiti rabdatori si intelegatori, ca eu am fost in seara asta la Raiffeisen: Nu pot sa va dau banii ca noi lucram cu persoane fizice si Google e firma!
Am crezut ca nu au quick cash asa ca am plecat. Am verificat acasa si sunt in lista de la WU. Ma duc maine iar peste ei!
Pana mea de banci pe care le invatam noi sa-si faca treaba.
Plată emisă :D
Raiffeisen WU take 2:
Eu: Doamna am verificat in calculator si sunteti in lista WU Quick Cash!
Ea: Hmm, pai si cum sa bag eu Google aici ... ia .. Nume: Google, Prenume: Inc ... da sunteti... x$ ... ce chestie!
Eu: WEEEEEE!!!!
Ea: Dar...
Eu: OMG, WHAT?!?!?
Ea: Aici sunteti trecut "Gigel Popescu" ....
Eu: si???
Ea: si trebuia "Popescu Gigel"! Nu pot sa va dau banii!
Eu: (scot kalasnikovul) Gimme the fkin money, lady!!!
Ea: Nu, ca asa ne-au invatat pe noi la cursuri, ca sa nu acceptam niciodata cu numele in loc de prenume, ca se fac multe fraude!
Eu: Pai si ce fac?
Ea: Mergeti la Banca Romaneasca, poate va dau ei!
La Romaneasca inchide la 16:00, vedem maine alte bucurii!
Acum pe un ton mai serios:
La voi in cont, la payee information -> Contact e de forma "Numedefamilie Prenume" sau intai prenumele si dup-aia numele de familie, ca poate sunt eu retard si m-am inscris aiurea in Adsense. La mine e intai numele de familie.
Scrie ceva aici
PS: Acum angajeaza la banca aproape pe oricine :(
am facut acceasi greseala ca si tine, se pare ca nu o sa luam banii . Trebuie mai intai prenumele si apoi numele . Am trimis un mail sa vedem ce sa rezolva. Sa ne spui ce-ai rezolvat maine la banca romaneasca....