mie mi l-a aprobat in 2 zile.
mie mi l-a aprobat in 2 zile.
Eu am fost refuzat de doua ori pe motiv de design slab, dupa ce am asteptate in jur de 2-3 luni de fiecare data, iar a3-a oara am depus aplicatia cu un blog gratuit de la blogspot.com cu cateva articole pe el, si m-au acceptat in 3 zile.
Am mai auzit si pe altii care au patit ca mine, deci daca n-aveti rabdare, faceti un blog pe blogspot.com si aplicati cu el, probabil ca au prioritate sau nu stiu ce sa spun...
Ciudata treaba cu blogul. Nu stiu daca blog-urile de pe blogspot au prioritate. Daca asa stau lucrurile...nu prea e corect.
Azi am primit un raspuns pe forumul google de la un "Google Employee" care spune :
P.S. Site-ul meu este in engleza. Nici asta nu ar trebui sa conteze.The application review takes about 2 - 4 weeks. However, it may take longer if the incoming volume of applications is high.
Stiu ca nu ar fi corect, dar am mai citit si pe alte forumuri ca altora li s-a intamplat acelasi lucru.
Am asteptat 2 saptamani, am primti refuz. IN aceeasi zi am aplicat din nou si am fost acceptat in 6 zile
Ai aplicat cu acelasi site nemodificat? Asta e chiar interesant.![]()
Absolut fara nici o modificare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)