Taman ce-am vazut aceasta reclama. E posibil? AdSense Video?
Intreb fiindca e prima data cand intalnesc astfel de reclame ...
Taman ce-am vazut aceasta reclama. E posibil? AdSense Video?
Intreb fiindca e prima data cand intalnesc astfel de reclame ...
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
da, au si asa ceva.
http://adsense.blogspot.com/2006/05/...video-ads.html
Ultima modificare făcută de FireEyes; 1st May 2007 la 19:50. Motiv: adaugire.
Da, reclamele video sunt folosite de ceva timp. Apar aleator, daca ai activate image ads.
Multam tuturor de info. Nu stiam ... se pot vedea specificatiile f clare aici. Merci Fire
am vazut ca am asa ceva pe site, numai dupa ce am citit acest post. Da, sint frumoase, superbe, etc...
Numai ca nu stiu citi din vizitatorii mei vor da click pe triunghiul ala de play pentru a vedea recla,a, dupa care sa mai dea click si pentru a vizita respectivul site. Pentru mine, ca om care astept sa cistig ceva din reclamele alea, cred ca acest gen de reclama este total ineficienta. Probabil ca aici depinde si de target-ul pe care il are site-ul... probabil (adica pe un site dedicat webmaster-ilor, s-ar putea sa aiba succes, de exemplu)
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Au aparut si la mine reclame video, pe primul site din semnatura. Apar in locurile in care selectasem sa apara reclame imagine. Sunt curios cat de frecvent apar sau cum sunt platite.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)