Salut,
Sunt curios care mai este RPM-ul sau CPM-ul pe nisa financiar pe Romania. Ma poate ajuta ineva cu aceasta info? Sau orice alta nisa, macar sa imi fac o idee. Mersi
Salut,
Sunt curios care mai este RPM-ul sau CPM-ul pe nisa financiar pe Romania. Ma poate ajuta ineva cu aceasta info? Sau orice alta nisa, macar sa imi fac o idee. Mersi
Salut,
nimeni nu poate să-ți răspundă exact la întrebarea ta pentru că RPM-ul Adsense depinde de foarte mulți factori, nu doar de nișă.
Câștigurile Adsense depind foarte mult de setările pe care le faci în aplicație, poziția și tipul unităților de publicitate, autoritatea site-ului, viteza de încărcare etc.
Degeaba îți arată cineva că are câștiguri mari sau mici pe o anumită nișă, pentru că nu știi ce face bine sau greșit.
Dar, în general, spun și din experiență proprie, unde se vorbește despre bani se și câștigă bani.
Deci sfatul meu este că dacă te pricepi foarte bine la această nișă, publică articole de calitate, apoi începe să faci cât mai multe teste ca să vezi care variantă îți asigură un câștig cât mai mare.
Scriu despre Magazin Play și aplicatii de facut bani
Cam asa pe nisa RO.Untitled.png
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Atasat ai datele unui site abandonat de cativa ani, pe nisa financiar-business pe RO, continut de tip evergreen care in proportie de 30% se poate considera depasit de evolutie.
Screenshot 2022-02-14 161031.jpg
Va mulțumesc,
Nu e chiar rau, mă bate gândul la un astfel de site, că îmi place domeniul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)