Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Banat de Adsense fara nici un motiv.

AdrianIezaru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th January 2017
    Vârstă
    29
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit Banat de Adsense fara nici un motiv.

Salut,
    Am fost banat de adsense pentru activitate invalida. Niciodata nu am dat clickuri pe ad sau sa fie incurajat ceva de genu. Am avut siteul la adsense doar o saptamana, in care aveam in jur de 10 euro pe zi. Traficul este principal din US (75%) si restul de 25% de peste tot. Eu nu inteleg ce reguli au ei, baneaza cand vor si ce vor? Isi bat joc? Nu faci nimic si te trezesti cu ban, fara vreun avertisment, si pe deasupra banul este si pe viata. Probabil cineva a dat clickuri intentionat pe reclame ca sa ma elimine Adsense, dar oare ei nu pot filtra aceste clickuri? Sunt atat de idioti sa nu pot sa faca asta? Odata ce detecteaza activitate invalida ar trebui sa anuleze venitul din acea activitate si sa te avertize. Sunt foarte dezamagit de ei. Am in prezent in jur de 10-15k de vizitatori unici pe luna si vreo 50-60 de mii de vizualizari de pagini pe luna. Avand in vedere ca am siteul de o luna si putin cred ca este ok. Siteul este ytmp3.eu
    Poate sa imi ofere cineva o alternativa buna similar la adsense, care sa nu imi alunge lumea de pe site cu pop-upuri si chestii de genu. Am auzit de media.net dar oare ma gandesc cum vad ei cati utilizatori ai pe luna, pentru ca ei nu au ceva gen google analytics, webmasterul lor afiseaza doar statistici care vin din bing si yahoo. Mersi.

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

Implicit

Esti sigur ca site-ul nu incalca tos-ul lor? Un astfel de site ma duce cu gandul la piraterie.
    Ultima modificare făcută de dufix; 20th January 2017 la 22:57. Motiv: gramatica

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    25

Implicit

Website-ul tau incalca termenii Adsense. Nu ti-a dat nimeni click pe reclame, asta iti pot spune sigur.

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit

Am patit si eu sa fiu banat tot asa.. cam fara motiv, fara drept de apel. Adsense-ul era pe un blog generalist.

C. Andrei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    19th January 2016
    Locaţie
    Bucureşti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de AdrianIezaru Vezi Post
    Sunt atat de idioti sa nu pot sa faca asta?
    Scuză-mă, dar părerea mea este că nu ei sunt idioții.

Eu insist să cred că google banează site-urile care încalcă regulamentul programului adsense. Altfel, dacă ești sigur că ai citit TOS-ul în totalitate și te simți neîndreptățit, contactează-i înapoi și cere-le lămuriri.

Doar ca fapt divers, sper că știi că youtube este în totalitate al google-ului. Ai citit și drepturile de folosință al video-urilor de pe youtube și modul în care le poți folosi ?

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

In conditiile in care Youtube a trimis si probabil ca inca mai trimite notice-uri site-urilor de acest gen (exemplu), iar Youtube este practic detinut de Google, atunci sa nu te mire ca ti-au banat contul de AdSense.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Ce continut ofera acel site, ca nu-l vad? In ultima vreme site-uri cu continut bunicel sunt banate. Despre aprobarea unui cont nou, ce sa mai zic, este foarte greu. Deci, ce ai tu acolo, nu are cum sa nu fie banat. Despre sursele de trafic ce poti sa ne spui ?
    Nimic.

shiprian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th September 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    116
    Putere Rep
    36

Implicit

Sunt foarte putine cazurile in care Adsense te baneaza din greseala si din cate stiu la banare este review manual ( nu te taie un bot anapoda). In orice caz la review manual nu exista cazuri ...stii eu sunt exceptia buna. Ai un singur element care este in afara TOS te taie.
    Ca sa fiu mai explicit pe site-urile mari care au istoric Adsense de ani in cazul in care este o pagina care incalca TOS iti vine notificare : Am scos pagina X din Adsense si pe pagina aia nu apare adsense pana nu reparri. Dar nu taie cont sau site.
    Spor

AdrianIezaru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th January 2017
    Vârstă
    29
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Da videourile se pot folosi pentru uz personal, lucru acceptat de adsense, motivul si pentru care mi-au acceptat cererea la adsense, motivul si pentru care youtube-mp3.org a avut reclame de la ei cativa ani. Iar ca trafic acum cred ca am ajuns la 300,000 de vizualizari pe luna. Oricum gasesc alta alternativa sper, incerc media.net daca nu proplerads ceva tot gasesc.

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    52
    Posturi
    181
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut,
    probabil ai fost banat din cauza asta:

Conținut referitor la pirateria informatică

Ce prevede această politică?

Este interzisă plasarea anunțurilor Google în pagini care promovează orice formă de piraterie informatică. Conținutul privind pirateria informatică este acela care le oferă utilizatorilor instrucțiuni sau echipamente pentru piratarea sau accesarea neautorizată de software, servere sau site-uri.

Neacceptabil

...

Pagini care îi ajută pe utilizatori sau le dau posibilitatea să descarce conținut video în flux, cum ar fi cel de pe YouTube și Google Video, atunci când acest lucru este interzis de furnizorul de conținut
    link: https://support.google.com/adsense/a...acking_content

Banuiesc ca era singurul tau site cu Adsense si de asta in loc sa primesti o avertizare, ti-au banat intregul cont contul. Si eu am primit mai demult avertisment pentru cateva tutoriale publicate pe diferite site-uri ale mele despre cum se descarca muzica/video de pe YouTube. Nu mi-au banat contul pentru ca folosesc Adsense din 2006, am mai multe site-uri si le facturez in fiecare luna o suma frumusica.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Locul 1 in google fara nici o ancora sau backlink
    De matrimo în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 21st July 2016, 16:35
  2. Postare stearsa, fara avertizare, fara motiv!
    De Cika-Bum în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 5th March 2012, 01:11
  3. Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 31st October 2011, 19:00
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th April 2011, 01:16
  5. Pozitii bune in SERPS fara nici un backlink
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th November 2010, 13:08

Etichete pentru acest subiect