Banat de Adsense fara nici un motiv.
Salut,
Am fost banat de adsense pentru activitate invalida. Niciodata nu am dat clickuri pe ad sau sa fie incurajat ceva de genu. Am avut siteul la adsense doar o saptamana, in care aveam in jur de 10 euro pe zi. Traficul este principal din US (75%) si restul de 25% de peste tot. Eu nu inteleg ce reguli au ei, baneaza cand vor si ce vor? Isi bat joc? Nu faci nimic si te trezesti cu ban, fara vreun avertisment, si pe deasupra banul este si pe viata. Probabil cineva a dat clickuri intentionat pe reclame ca sa ma elimine Adsense, dar oare ei nu pot filtra aceste clickuri? Sunt atat de idioti sa nu pot sa faca asta? Odata ce detecteaza activitate invalida ar trebui sa anuleze venitul din acea activitate si sa te avertize. Sunt foarte dezamagit de ei. Am in prezent in jur de 10-15k de vizitatori unici pe luna si vreo 50-60 de mii de vizualizari de pagini pe luna. Avand in vedere ca am siteul de o luna si putin cred ca este ok. Siteul este ytmp3.eu
Poate sa imi ofere cineva o alternativa buna similar la adsense, care sa nu imi alunge lumea de pe site cu pop-upuri si chestii de genu. Am auzit de media.net dar oare ma gandesc cum vad ei cati utilizatori ai pe luna, pentru ca ei nu au ceva gen google analytics, webmasterul lor afiseaza doar statistici care vin din bing si yahoo. Mersi.