Ai ridicat mingea la fileu pentru urmatoarea mea intrebare.
Migrarea contului a fost o simpla formalitate. Pur si simplu le-am dat un e-mail in care sa le cer informatia, la care mi-au raspuns in aproximativ 36 de ore. Mi-au cerut datele firmei pe care le-am trimis si in cateva ore contul era migrat/updatat.
Acum, vis-a-vis de intrebarea ta, s-ar putea sa se ridice probleme ciudate. De exemplu, aveam ultima plata neridicata, dar in cont se updatase ca fiind plata pentru persoana juridica cu cod de facturare, etc. (ce-i drept, reprezentata de mine - persoana fizica care eram setata initial pentru a incasa banii). Ma gandeam ca in Western Union, plata fiind trimisa de vreo 10 zile, nu s-a operat nicio modificare si asa a si fost. Practic sunt bani emisi pe numele unei persoane juridice in final, in aplicatia lor, dar ridicati de o persoana fizica asa cum au fost trimisi la momentul in care a fost emisa plata.
Nu cred ca o sa fie cazul sa verifice cineva subtilitatea asta "temporara", dar acum sunt putin dat pe spate pentru viitoarea luna in ce priveste contabilitatea. Am intrebat contabila si a dat din umeri pt ca nu a mai lucrat cu asa ceva ( o nenorocesc saraca, pt ca eu tot timpul o pun sa faca chestii pe care nu le-a mai facut niciodata).
Care e mecanismul contabil in acest moment? Cum emit factura? In baza carui contract? Cei care aveti contul Adsense pe firma, cum inregistrat in contabilitate aceste venituri?

).
Răspunde cu citat