Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Problema adsense " taietor module cookie "

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit Problema adsense " taietor module cookie "

Astazi am primit un email de la google adsense si nu inteleg ce vrea sa spuna .. Poate reuseste cineva sa ma lamureasca si pe mine cu problema asta :
    Explicaţie privind încălcarea

Este important ca un site care afişează anunţuri Google să respecte regulamentul de calitate pentru webmasteri Google. În mod particular, respectivul site trebuie să ofere utilizatorului un conţinut valoros şi plin de informaţii utile. În plus, anunţurile Google nu pot fi afişate în pagini de tip ,,tăietor de module cookie".

Pentru mai multe informaţii, consultaţi Regulamentul Google pentru webmasteri cu privire la calitate (http://www.google.com/support/webmas...#quality&hl=ro). Am inclus următoarele pasaje din acest ghid şi vă recomandăm să acordaţi timp pentru a le consulta în totalitate.

* Nu participaţi la scheme de linkuri proiectate pentru a creşte clasarea site-ului dvs. sau PageRank.
    * Evitaţi paginile de ,,intrare" create numai pentru motoarele de căutare, sau alte abordări tip ,,tăietor de module cookie", precum programe afiliate cu conţinut original redus sau inexistent.
    * Realizaţi un site în care să existe o ierarhie clară şi care să conţină linkuri text. La fiecare dintre paginile site-ului trebui să se poată ajunge prin intermediul a cel puţin un link text static.
    Ex user ccnetwork

SeoMox este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

Implicit

Ai reclame de tip pop-up pe site? Daca da, s-ar putea ca asta sa fie problema.
    Servicii de Promovare Online si Marketing.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

nu am nici o reclama pop-up .. am 2 bannere pe afiliere .. oare asta sa fie problema ?

edit : mai am si un floater in dreapta langa scroll dar aia este cu butoanele sociale .. ma indoiesc ca astea 2 ar fi problemele .
    Ex user ccnetwork

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

Implicit

De obicei un avertisment de tipul asta se refera la probleme de tipul anunturi mascate, pop-up uri, scheme de genul "clik aici", sau pagini goale fara continut, sau cu un continut identic fata de alte pagini. Nu ti-au dat nici un exemplu de pagina care incalca politica google? Totusi ar fi util daca ne-ai arata si site-ul.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

Da, am inteles aspectul .. treburile sunt exact ce ai spus tu mai devreme .. site-ul este unul care are continut aproape asemanator doar cateva cuvinte sunt modificate .. voi incerca sa refac toate paginile . Multumesc pentru timpul accordat si pentru sfaturile date !
    Ex user ccnetwork

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th October 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    405
    Putere Rep
    29

Implicit

Pentru putin, incerca sa le rezolvi problema; mai intai scoate ads-urile si apoi pune continut unic sau redu numarul paginilor din site pentru ca e pacat sa pierzi contul dintr-un motiv ca asta.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Ti-au reaprobat site-ul? Si eu cautam ce sunt alea ,,tăietor de module cookie" si nu am aflat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

Nu mi-a reaprobat site-ul. Site-ul in cauza l-am inchis si nu am mai folosit adsense pe el. Problema era ca aproape toate paginile erau intr-un fel generate, doar niste cuvinte erau modificate. Site-ul era pe LOTERIE pentru a va face o idee iar textele schimbate erau zilele si numerele.
    Ex user ccnetwork

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.791
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Cucu Vezi Post
    Nu mi-a reaprobat site-ul. Site-ul in cauza l-am inchis si nu am mai folosit adsense pe el. Problema era ca aproape toate paginile erau intr-un fel generate, doar niste cuvinte erau modificate. Site-ul era pe LOTERIE pentru a va face o idee iar textele schimbate erau zilele si numerele.
    Acum e clar, deci pana la urma chiar era vorba de utilizarea unui sablon.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

alaciandrei este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2015
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Tare pretentiosi au mai devenit astia. Daca site-ul in ideea asta este creata , prin folosirea unui sablon, ce problema au ei? Tu oricum de fiecare data oferi alta informatie .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. Chemare script php prin <body onload=""> - PROBLEMA
    De CrazyDogster în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2009, 22:24
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •