În prezent, site-ul de mai sus nu respectă politicile de produs AdSense și, ca atare, difuzarea anunțurilor pe acest site a fost dezactivată. Consultați și urmați instrucțiunile din regulament pentru ca difuzarea anunțurilor pe site să fie reluată.

Exemplu de adresă URL: x

Codul problemei: 2222222

Editorii AdSense nu au permisiunea de a afișa anunțuri Google în paginile web care au conținut protejat prin legea drepturilor de autor, exceptând cazurile în care dețin drepturi legale pentru afișarea conținutului respectiv. Aici sunt incluse site-urile care afişează materiale protejate prin drepturi de autor, site-urile care găzduiesc fişiere protejate prin drepturi de autor sau site-urile care oferă linkuri ce direcţionează trafic către site-uri care conţin materiale protejate prin drepturi de autor.

Exemplele de conținut protejat prin drepturi de autor care este posibil să solicite existența unor drepturi legale pentru a fi afișate includ, dar nu se limitează la:

programe TV, videoclipuri și fișiere audio,
acces la televiziune prin cablu sau prin satelit,
cărți și/sau cărți electronice,
jocuri video,
imagini.

Dacă nu ați creat personal conținutul sau dacă l-ați creat utilizând conținut creat de alte persoane ca și sursă de inspirație, trebuie să vă întrebați dacă dețineți o licență sau dacă se aplică o excepție. Pentru mai multe informații despre conţinutul care este posibil să încalce drepturile de autor, consultați politicile noastre de produs și aceste sfaturi din partea echipei de politici privind evitarea încălcării drepturilor de autor.

Am primit acest mesaj in contul meu de adsense, corect, nu mi la suspendat, dar imi apare mereu la incalcari ale politicii acest mesaj. Nu vreau sa fac o contestatie pentru ca sunt perfect deacord, dar in schimb am blocat site-ul sa numai primesc niciun click de acolo.

Nu as vrea sa fac vreo contestatie ca imi e frica ca cine stie ma gaseste cu altele ( are cu ce ).

Ce parere aveti? Sa fac contestatie si sa specific ca am blocat site-ul sa numai primesc click-uri de acolo?