Am un site de ştiri, a fost isteria cu adolescenta aia căreia îi plăcea viaţa aşa că am pus şi eu ce se cere.
Era o poză puţin mai deocheată zic eu, însă am blurat ce nu trebuia să se vadă.
E vreo posibilitate să comenteze Adsense-ul ?
Am un site de ştiri, a fost isteria cu adolescenta aia căreia îi plăcea viaţa aşa că am pus şi eu ce se cere.
Era o poză puţin mai deocheată zic eu, însă am blurat ce nu trebuia să se vadă.
E vreo posibilitate să comenteze Adsense-ul ?
Saptamana trecuta am primit un avertisment de la Google pentru ceva asemanator. Poza blurata, micsorata, etc. A trebuit sa o sterg.
Am înlocuit-o, n-are rost să mă joc cu focul pt. câteva vizite.
Mersi frumos de mesaj.
http://forum.seopedia.ro/adsense/289...a-adsense.htmlAtunci când nu știți dacă o imagine sau un text ar fi clasificat drept conținut destinat adulților, regula generală este următoarea: dacă nu doriți ca un copil să vadă conținutul sau dacă ați fi stânjenit să consultați pagina în fața colegilor, atunci aceasta este, probabil, neadecvată pentru minori și nu este recomandat să plasați cod de anunț AdSense pe aceasta.
Multumesc,nu ma taiase capul sa intru acolo.
Cred ca aceasta politica se aplica doar muritorilor de rand ... in video de mai joti veti intelege de ce ... daca nu intelegeti atunci cand se adauga un video pe youtube si cel care detine contul nu il monetizeaza google baga adsensul sau .... da ... da ...
Vad ca adsensu'lui dupa Mercador i se aplica alte reguli decat ...
Sper sa nu am niciodata profitul lor pe 2013
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)