Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Cont dezactivat

Afișare hibrid

krs-one este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

Implicit Cont dezactivat

Salut, azi dimineata cand m-am trezit am vrut sa verific contul adsense si cand am vazut mesajul Cont dezactivat era sa cad de pe scaun stiind ca nu incalc nici o politica si ca nu cumpar trafic. Primeam plati de pe acest cont de cateva luni si de atunci nu am mai facut nici o schimbare la reclame sau template. In mailul de dezactivare imi spune de : In your case, we have detected invalid activity in your AdSense account and it has been disabled.
    Va rog frumos stie cineva cum sa imi recuperez contul, era singura mea sursa de venit, simt ca mi s-a taiat craca de sub picioare.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Cam greu sa recuperezi un cont pe care cei de la Google ti l-au dezactivat. Tot ce pot sa te sfatuiesc este, fie sa ceri ajutorul unui publisher premium (care are linie directa cu un consultant google), fie sa faci un cont nou pe numele unei persoane apropiate, preferabil una in care ai incredere.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de krs-one Vezi Post
    Salut, azi dimineata cand m-am trezit am vrut sa verific contul adsense si cand am vazut mesajul Cont dezactivat era sa cad de pe scaun stiind ca nu incalc nici o politica si ca nu cumpar trafic. Primeam plati de pe acest cont de cateva luni si de atunci nu am mai facut nici o schimbare la reclame sau template. In mailul de dezactivare imi spune de : In your case, we have detected invalid activity in your AdSense account and it has been disabled.
    Va rog frumos stie cineva cum sa imi recuperez contul, era singura mea sursa de venit, simt ca mi s-a taiat craca de sub picioare.
    Dupa cum poti vedea aici, nu inseamna neaparat ca dezactivarea poate veni doar de la schimbari facute de tine pe site.

Cel mai probabil ai avut un virus sau un "prieten" binevoitor ti-a dat prea multe clickuri pe reclame. Presupunand ca nu ai dat chiar tu click pe reclame. Daca n-o fi prea tarziu si daca ai intradevar ce sa le arati, incearca sa completezi formularul asta.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Ciudat, cu conturile vechi de obicei sunt mai indulgenti in sensul ca oprea reclama. Ai mai avut comunicari de la ei inainte?

Din pacate este aproape imposibil sa recuperezi un cont adsense o data ce este suspendat. Incearca linkul de mai sus postat de Haos.

Succes!

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Ciudat, cu conturile vechi de obicei sunt mai indulgenti in sensul ca oprea reclama. Ai mai avut comunicari de la ei inainte?

Din pacate este aproape imposibil sa recuperezi un cont adsense o data ce este suspendat. Incearca linkul de mai sus postat de Haos.

Succes!
    Nu am mai avut probleme cu ei inainte. Suspenda contul sau primeam un avertisment in cazul in care era vorba de reclama pozitionata incorect gen aproape de un link de download, copyright sau altele mai minore dar in cazul meu e ca si cum mi-as fi dat singur click pe reclame "In your case, we have detected invalid activity in your AdSense account and it has been disabled."
    Nu imi parea rau daca foloseam blackhat si meritam lucrul asta, dar cand stiu ca am avut toate in regula imi vine sa strig la cer. Voi ati auzit pe cineva care si-a recuperat contul ?

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Cat de vechi era contul?

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Hakuna Matata Vezi Post
    Cat de vechi era contul?
    De 4 ani.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Am avut contul suspendat acum 2 ani. Am impresia ca acum lucrurile s-au mai imbunatatit, dar atunci era extraordinar de greu sa contactezi Adsense.

Am intrat in cont si am vazut ca e suspendat, fara sa primesc vreun email de la ei. Dupa 2 luni si zeci de emailuri trimise la toate formularele lor de suport, am reusit sa aflu motivul: aparent mi-au dat un email sa ma atentioneze ca am 'warez' pe site si nu am raspuns, asa ca au inchis contul. Nu am primit emailul si nici warez nu aveam (aveam niste ghiduri care iti explicau cum sa recuperezi Product Key-ul unui soft sau joc din registrii Windows-ului, in caz ca il mai aveai instalat, dar pierdusei CD-ul. Deci nimic ilegal).

Nu raspundeau la nici un email in care le explicam situatia, ci am primit raspuns doar la cele in care ii intrebam care e problema. Atunci era nevoie de un cod al tichetului prin care m-au suspendat, dar nu il aveam pentru ca nu primisem nici un mail de atentionare.

Am reusit pana la urma sa gasesc doua persoane care lucrau la Google si au transmis catre Adsense sa-mi reanalizeze situatia. Au confirmat ca am dreptate si ca nu primisem emailul, nu aveam nici warez. A durat cam 4-5 luni, dar altfel nu cred ca aveam vreo sansa sa recuperez contul.

Totusi am impresia ca acum lucrurile s-au imbunatatit. Mie imi raspund la mailuri in maxim 48 de ore.

Incearca sa-i contactezi de aici:

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    27th March 2013
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    35
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

Implicit

Multumesc Alex pentru suport, am trimis o contestatie, poate am si eu noroc sa imi recapat contul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cont Google Dezactivat
    De Myke87 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th April 2011, 18:16
  2. cont dezactivat pe motiv/.....?
    De Chivu Mihai în forumul Adsense
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th March 2011, 07:12
  3. Cont adsende dezactivat.
    De AndyM în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13