Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Sfaturi pentru mai multe click-uri

Afișare hibrid

lukiano este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Question Sfaturi pentru mai multe click-uri

Salutare!
    Detin siteul celmaitare.net si de cateva zile m-am hotarat sa adaug reclame adsense. Astazi pana la aceasta ora am avut 2.100 de vizitatori unici si 3.900 de afisari, perioada medie petrecuta pe site de fiecare utilizator fiind de peste 2 minute.

In contul de adsense am strans abia 18 clickuri si am facut un profit de 1.6 euro astazi.

Stiu ca siteurile axate pe categoria divertisment sunt prost platite, dar sunt sigur ca exista ceva trucuri de care eu inca nu stiu.

As dori cateva sugestii in legatura cu anunturile adsense (culoare anunturi, tip anunturi si alte trucuri acceptate de regulament pentru sporirea clickurilor).

Nickalls este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    96
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

pune in postare o unitate de anunturi 160x600 in partea stanga ( are o rata mare de click-uri). textul sa vina langa el.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

baga un baner custom de latimea contentului si inaltimea 300 px la sfarsitul articolului
    Am inceput un test de 2 saptamani pe un site micut si am o rata de click dubla fata de 300x250 sau alte patrate
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    baga un baner custom de latimea contentului si inaltimea 300 px la sfarsitul articolului
    Am inceput un test de 2 saptamani pe un site micut si am o rata de click dubla fata de 300x250 sau alte patrate
    Acum am incercat si eu varianta de 650x300, intrebare: cate anunturi dreptunchi ai voie in cazul asta? 3 adica 2x[300x250] + cel 650x300 sau doar 1 mare 650x300?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Acum am incercat si eu varianta de 650x300, intrebare: cate anunturi dreptunchi ai voie in cazul asta? 3 adica 2x[300x250] + cel 650x300 sau doar 1 mare 650x300?
    Eu am pus pe site-ul de test
    1 900x300 sus in header
    1 300x600 in sidebar
    1 600x300 la sfarsitul articolului

Si le-au afisat pe toate, o perioada am avut din greseala si un al 4-lea ad si la afisat si pe acesta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc frumos de sfaturi. Din pacate latimea temei nu imi permite sa folosesc 300x600 in dreapta continutului.
    Inca o mica intrebare as mai avea:
    Se poate la rapoarte sa observ de pe ce pagini (linkuri url) am primit clickurile? Daca este posibil, atunci ce trebuie facut? Am cautat la rapoarte si performanta dar nu am gasit aceasta optiune. Ar fi foarte utila.
    Am incercat sa integrez adsense cu analytics dar nu a mers, nu stiu de ce. Practic nu am primit nicio eroare.

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

In google analytics ai optiunea asta. Trebuie sa cauti pe google ceva de genul - how to link google analytics to adsense. Dupa ce le-ai unit, informatia o gasesti in tab-ul Behavior-Adsense-Adsense pages.

Ionut Bajescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2013
    Locaţie
    Romania, Bucuresti.
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Pune ads-uri in zonele cu cel mai mare impact, unde vizitatorii se uita cel mai mult si cel mai des. Asta e ca o regula, eu unul nu recomand niciodata ca ads-ul sa fie pus la nimereala sau dat la o parte.

Cu toate ca nu stiu ce parere are google despre asta, sa dau un exemplu:
    Tu stii sigur ca zona cu Articole asemanatoare duce cele mai multe click-uri catre celalte pagini ale site-ului, deci este o zona unde vizitatorul sigur se va uita. Pui acolo o reclama care sa se integreze perfect in layout, adica din alea 6 locuri pentru articole unul random va fi cu reclama. Vizitatorul este foarte obisnuit ca in partea dreapta sa existe reclame, de aceea nici nu va fi un punct de interes, integreaza reclama in special in zonele de care utilizatorul este interesat(nu lasa reclama pe dinafara, trateaza-o ca pe o parte din site si nu ca ceva in plus).

Sfatul dat de Nickalls Nickalls este foarte bun, reclamele direct in continutul articolelor(cea mai importanta zona intr-un blog) genereaza multe click-uri in comparatie cu clasicul loc pentru ads.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Curtea de Arges
    Vârstă
    34
    Posturi
    106
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu folosesc pluginul wp-insert. Unul dintre anunturi este 300x250 si este pus la mijlocul articolului. Sidebarul drept este ocupat, iar sidebar stang nu are tema din pacate.

Cu articolele asemanatoare, ai dreptate Ionut. O sa vad ce pot modifica, deoarece articolele asemanatoare sunt generate de un plugin. Daca ma bag la modificat e posibil sa ma aleg cu erori. Dar o sa incerc.

Ieri din 3700 de vizitatori unici am facut 3.8 euro cu un ctr de 1% conform adsense. Este rau? Trebuie tinut cont ca majoritatea vizitatorilor vin din cautare google, bounce-ul este de 78%, iar timpul mediu petrecut pe site este de 2 minute si ceva per vizitator.

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de lukiano Vezi Post
    Ieri din 3700 de vizitatori unici am facut 3.8 euro cu un ctr de 1% conform adsense. Este rau? Trebuie tinut cont ca majoritatea vizitatorilor vin din cautare google, bounce-ul este de 78%, iar timpul mediu petrecut pe site este de 2 minute si ceva per vizitator.
    La 3700 vizitatori doar 3,8 euro e putin, eu la 3200 unici am facut cam 11 euro si asta imediat dupa Craciun, desi se stie ca la sfarsit de an cpc-ul scade drastic deoarece se incheie anul si nu mai liciteaza nimeni pana in ianuarie.
    Cauza la tine se poate sa fie bounce-ul, e mare 78%, la fel din acest motiv ai sub 2 afisari/vizitator unic. Trebuie sa aduci mai mult content de calitate, asta va scadea bounceul pe la 50% si implicit vor creste afisarile la adsense. Acum depinde cum pui reclamele si cum le integrezi in continut, daca le pui unde se uita vizitatorul mai mult, ai sansa sa cresti ctr-ul iar astfel vei face ceva mai bine la 3700 vizitatori, nu doar bani de un suc si o cafea

M-am uitat pe site si ai doua greseli care sar in ochi, da edit la style.css daca tot folosesti wordpress si lateste bara laterala ca sa nu iasa reclama de 300*600 din context.
    In rest, scoate chenarul de la patratul din articol, ca asa cum e pus acum iese in evidenta iar din aceasta cauza, ctr-ul nu are sanse sa creasca.
    An nou fericit!
    Ultima modificare făcută de dary5ro; 1st January 2014 la 14:04.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Un mic ajutor pentru un grup de voluntari, click pt concurs
    De cristian.ene în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 17th November 2013, 18:57
  2. Click-uri si vizite nisate multe, dar conversii 0
    De Guess Who în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 3rd April 2012, 20:10
  3. Solutii pentru adsense click fraud?
    De tzontzonel în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th March 2011, 11:02
  4. Record cost pentru un click Adsense Romania !
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 21st June 2007, 17:52
  5. Ofer cate 25 de afisari pentru fiecare click pe link-ul meu
    De tataraseni în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd August 2005, 14:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii