Am ajuns de pe un site de freelancing la aceasta lista si am vazut ca e de o zi aparuta si publicata pe multe siteuri:
Top 70 High Paying Google Adsense Keywords 2013 - New Blogger Tips
Astea sa fie cele mai bine platite?
Am ajuns de pe un site de freelancing la aceasta lista si am vazut ca e de o zi aparuta si publicata pe multe siteuri:
Top 70 High Paying Google Adsense Keywords 2013 - New Blogger Tips
Astea sa fie cele mai bine platite?
Pt search network da... Dar nu te ajuta pe tine ca blogger. Multe dintre astea se promoveaza doar prin search network si nu prin display, asa ca sa nu fii surprins daca-ti faci un blog despre mesothelioma si ai click-uri de 25 centi. Spun asta din experienta.
Deci... toate clasamentele astea-s cam inutile, pt simplul fapt ca astea-s bid-urile pt search network. Am luat teapa asa cand eram incepator si credem ca daca-mi fac un blog cu mesothelioma, o sa am click-uri de 40$... Mare mi-a fost mirarea sa vad ca aveam avg cpc sub 50 centi.
Google acum targeteaza ad-urile in fct de preferintele si history-ul visitatorului. Asa ca, daca e interesat de mesothelioma, chiar daca ai site cu jocuri online, ii va arata ad-uri cu mesothelioma si implicit, vei avea un CPC frumusel, fata de jocuri. Valabil si invers, degeaba ai site de mesothelioma, daca vizitatorul a cautat inainte despre storcator de fructe, va avea posibil ad-uri pt storcatoare de fructe si vei primi cativa centi.
Oricum, chiar si pt keyword-urile astea, sa zicem ca-ti afiseaza ad-uri targetate, de obicei campaniile pt display sunt separate de cele pt search network si au bid-ul la jumate sau mai mic.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)