Stiu ca se poate la BT, au western union din bancomat.
Insa nu mi-a mers, de asta va intreb.
Cand imi apare suma, scrie LEI, trebuie sa calculez eu euro la cursul lor si sa obtin suma in lei?
Daca bag suma in euro imi da eroare.
Stiu ca se poate la BT, au western union din bancomat.
Insa nu mi-a mers, de asta va intreb.
Cand imi apare suma, scrie LEI, trebuie sa calculez eu euro la cursul lor si sa obtin suma in lei?
Daca bag suma in euro imi da eroare.
Logic gandind - WU este pentru transfer international de bani adica in valuta. Probabil ca trebuia sa adaugi mai intai MTCN sa identifice tranzactia inclusiv moneda si probabil ca se facea conversia si ii primeai in lei. Nu vorbesc din experienta ci doar ca logica.
Sunt si eu interesat cum functioneaza WU la bancomat si rog la randul meu pe cineva care a efectuat aceasta operatiune sa impartaseasca.
Multumesc!
MTCN-ul il bagi inainte de a baga suma, practic bagi cardul, scrii pinul, alegi tara, si vine cand trebuie sa bagi suma insa scrie doar lei, nici o optiune de euro.
Eu am facut un cont in lei si practic nu trebuie sa te mai duci la ghiseu, iei banii direct de la bancomat insa numai in lei. La BT nu exista nici un comision decat la interogare cont.
Potrivit BT :
"Pentru a primi bani prin Western Union, e necesar doar sa fi posesorul unui card in lei sau EUR emis de Banca Transilvania si sa cunosti detaliile tranzactiei Western Union: MTCN-ul (Money Transfer Control Number), suma trimisa (+/- 10%), valuta in care a fost trimisa si tara de origine.
Trebuie doar sa selectati serviciul Western Union la ATM, sa introdceti detaliile tranzactiei, sa cititi si sa confirmati disclaimer-ul, termenii si conditiile aferente transferului, apoi banii sunt virati direct in contul tau.
Contul este creditat cu echivalentul sumei asteptata in valuta contului. In cazul in care suma primita este intr-o valuta diferita de valuta contului, aceasta va fi convertita in valuta contului la cursul de schimb al Bancii Transilvania, din ziua respectiva.
Poti opta pentru a retrage toti banii primiti sau numai o parte din acestia, realizand o operatiune de retragere de numerar obisnuita de la ATM."
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)