Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Noile unitati de linkuri

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit Noile unitati de linkuri

De la o vreme (sa zic 2-3 saptamani?) am observat ca Google a modificat aspectul unitatilor de linkuri, in sensul ca le-a pus in fata un mic triunghi/sageata.

Dupa ce a facut chestia asta, unitatile primesc mult mai putine clickuri pentru ca, zic eu, nu mai seamana cu restul linkurilor naturale de pe site ci sar in evidenta ca niste reclame ce sunt.

Se mai confrunta cineva cu aceasta problema? Exista vreo posibilitate de a reveni la vechiul format?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.710
    Putere Rep
    30

Implicit

Si la mine vad de o saptamana o scadere cu 10% a click-urilor, insa au aparut foarte multe reclame "foto" care inainte nu prea apareau. Sa vedem ce va fi peste o luna, poate or fi intridus ceva si la setari, inca nu m-am uitat.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

@Rapsodia

Daca vrei sa nu mai apara poze sau video-uri youtube, seteaza ad-urile sa fie doar Text

@Slobodan

Am vazut ca google a facut in ultima vreme din ce in ce mai multe eforturi pt ca ad-urile sa fie cat mai "vizibile", sa sara in ochi userilor, dar nu stiu daca-i neaparat un lucru bun. Nu am asa multe site-uri cu adsense, deci nu prea pot zice daca a scazut sau nu ctr-ul... Dar nici mie un-mi plac schimbarile.
    Signatura lipsa

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.710
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    #Rapsodia

Daca vrei sa nu mai apara poze sau video-uri youtube, seteaza ad-urile sa fie doar Text
    Mersi pentru sfat, stiam, e mai bine cu poze decat cu sagetile alea! Ma arfeream la setari noi, de doua luni nu intru sa vad decat CPC-ul!

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    30

Implicit

Si pe mine m`a deranjat initial noua modalitate de afisare a reclamei, insa dupa ce am vazut o crestere a CTR`ului cu cel putin 1 procent in ultima vreme, am zis ca`i ok. La urma urmei, mie mi se pare ca userul poate asocia reclama cu un fel de meniu facut de tine pentru site (cel putin la un 728x90 chiar pare un meniu) si vazand si sageata, poate fi chiar tentat sa dea click.

Pe de alta parte, observ din ce in ce mai multe reclame foto care`mi apar pe site, desi inainte vedeam in 90% din cazuri reclama in mod text ba cu forex, ba cu nu stiu ce credite bancare. Momentan sunt ok cu noile reclame, chiar daca`mi strica putin designul sagetile alea.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    36

Implicit

valentino, probabil tu te referi la sagetile din cadrul anunturilor de tip patrat nu stiu de care, eu vorbeam strict de unitatile de linkuri, alea unde e doar linkul, nu de reclame tip anunt. Cu reclamele tip anunt nu am probleme, nici cu sageata, nici fara, adica CTR-ul e relativ acelasi, problema e doar la unitatile de linkuri.

Probabil trebuie sa le sucesc eu in asa fel incat sa nu mai fi asa ostentative.

Vad ca veni vorba de anunturile banner cu imagine, eu nu le tin, am setat sa apara doar text, am mult mai multe clickuri pe reclamele text decat pe bannere cu imagine. Probabil si aici tine de designul site-ului si de profilul vizitatorilor.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Formatare unitati de anunturi adsense
    De websiteanunturi în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 31st December 2012, 16:58
  2. Noile domenii generice
    De 100R în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 25th March 2012, 14:13
  3. Disparitie Unitati link-uri Adsense
    De palex1988 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4