Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Difuzarea de anunțuri fost dezactivată pentru site-ul dvs

Afișare hibrid

florian g este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    200
    Putere Rep
    29

Implicit

Salut,
    treaba cu rezolvatul poate fi mai "adanca" decat la prima vedere.
    Unui prieten de-al meu i-au venit tot asa niste mailuri ca si tie, numai ca lui ii indicau niste articole care nu mai erau publicate pe site, nu aveau nici un link intern catre ele, nici meniu sau alt link din alt articol.
    Au fost candva, cu luni in urma publicate dar acum nu mai erau active.
    A cautat prin toate articolele pana le-a gasit sa le stearga, nici nu mai stia prin ce categorii/sectiuni erau (site in Joomla).
    Nu stiu cum de botul Google le-a gasit dar cert e ca l-au atentionat, el le-a scos si nu a patit nimic.
    E posibil ca si la tine sa fi existat pagini generate de care tu sa nu stii si astfel ei au considerat ca nu vrei sa le stergi si ti-au suspendat site-ul.

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de florian g Vezi Post
    Salut,
    treaba cu rezolvatul poate fi mai "adanca" decat la prima vedere.
    Unui prieten de-al meu i-au venit tot asa niste mailuri ca si tie, numai ca lui ii indicau niste articole care nu mai erau publicate pe site, nu aveau nici un link intern catre ele, nici meniu sau alt link din alt articol.
    Au fost candva, cu luni in urma publicate dar acum nu mai erau active.
    A cautat prin toate articolele pana le-a gasit sa le stearga, nici nu mai stia prin ce categorii/sectiuni erau (site in Joomla).
    Nu stiu cum de botul Google le-a gasit dar cert e ca l-au atentionat, el le-a scos si nu a patit nimic.
    E posibil ca si la tine sa fi existat pagini generate de care tu sa nu stii si astfel ei au considerat ca nu vrei sa le stergi si ti-au suspendat site-ul.
    acolo unde sunt afisate reclamele adense, botul adsense scaneaza mai bine paginile pentru a vedea ce fel de reclame sa afiseze si probabil de asta li se si da mare importanta. dar am vazut ca foarte mult chestia asta tine de continutul in sine. daca ai un link cu taguri interzise am vazut ca majoritatea scapa . eu am avut in trecut 3 avertismente pe acelasi site, eu credeam ca am sters toate articolele care nu sunt ok, dar se pare ca ei mai gaseau in plus. pana la urma la fel, au suspendat siteul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 15:50
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th April 2012, 02:39
  3. Site-ul meu a fost banat de GOOGLE ?
    De djkreasta în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th March 2007, 03:05
  4. Mi-a fost hacker-it site-ul!
    De mihai.coman în forumul Google
    Răspunsuri: 3