Cine are de pe aici site-uri in limba italiana si le monitorizeaza prin adsense? Cum vi se pare? Merita investit in astfel de site-uri? Exista si alte alternative mai bune?
Multumesc
Cine are de pe aici site-uri in limba italiana si le monitorizeaza prin adsense? Cum vi se pare? Merita investit in astfel de site-uri? Exista si alte alternative mai bune?
Multumesc
Michelle, o sugestie: daca vrei sa investesti in site-uri pt castiguri din adsense, axeaza-te pe site-uri legate de banking, credite, etc... indiferent de tara.
Chiar si in Romania, site-urile respective, iti pot aduce venituri frumoase, iar plata pe click este destul de mare.
Legat de intrebarea ta: am un site pe ES, si sunt foarte multumit (ce e drept, este legat de forex, informatii forex, etc..).
Pe .ro am deja in plan cinci site-uri banking si credite pe care o sa folosesc adsense si afiliere, am avut in trecut unul si am castigat bine cu el. Acum cercetez sa vad ce fac astia pe google.it sa vad ce nise gasesc si... ma gandeam incusiv pe partea cu jocuri sa intru, dar si forex, banking e o sugestie buna. Sper sa mai gasesc pe cineva care actioneaza pe .it si care sa imparta pareri si sugesti cu mine si cei care vor mai citi topicul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)