Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Comportament dubios la Adsense

Gonthar este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th October 2006
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Comportament dubios la Adsense

Salut! Am si eu o nelamurire privind modul dupa care se face plata pe click in sistemul Adsense...Primesti o cantitate de bani proportionala in functie de PR-ul paginii? Sau aceasta nu conteaza deloc...?
    Am avut un site mic cu 100-200 de pageviews pe zi si PR 5. Genera in fiecare zi cateva clickuri care erau platite de la 10 centi pana la 1,5$. Am facut pe urma un site mai mare, dar greseala mea a fost ca am bagat din prima Adsense pe el. Am citit undeva ca Google ar penaliza site-urile care baga reclame din prima.Site-ul are 2 luni si cu toate ca are un nr acceptabil de linkuri si peste 1000 de vizitatori pe zi are in continuare PR-ul 0.Cu toate ca e dintr-un domeniu competitiv in care sunt multe reclame primesc destul de putin pe click(in medie 10 centi)...
    Dar....in ultima vreme am observat ca au cam inceput sa creasca pretul clickurilor....Au fost zile in care aveam ptr mai multe clickuri cate un dolar in medie...Dar pe urma veneau alte zile in care luam la fel in jur de 10 centi...Azi am intrat pe stats-uri si am ramas socat....O singura pagina din site a generat 3 clickuri care mi-au adus 25$...
    Stie cineva de ce este comportamentul acesta dubios?
    Am consultat o lista cu keyword-uri inainte de a face site-ul si este un domeniu foarte competitiv(scria acolo de cuvintele acelea ca sunt platite si cu 20-30$). O fi cumva de vina PR-ul meu scazut pricina ptr care am luat atat de putin la inceput? Iar acum incepe Google sa ma scoata din sandboxul lor si sa primesc ce se cuvine?Precizez ca am PR-ul 0 si acum....

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    46
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

adsense-ul nu are legatura cu pr-ul paginii sau sandbox-ul...
    are legatura cu cel care face click pe ad (un click din usa sa zicem valoreaza mai mult ca unul din ro), cu nr. de ad-uri de pe pagina (daca ai trei ad-uri pe pagina google le afiseaza in ordinea valorii, deci un click pe primul ad valoreaza mai mult decit unul pe ultimul ad). apoi listele de keywords pot fi putin derutante, nu conteaza ca top bids este 20$ daca cel de pe locul doi liciteaza 4$. ar trebui sa te uiti la primii 4 si daca toti sunt in jurul a 20$ atunci aia este valoarea reala a keywordului, plus ca banii acestia tu-i imparti cu google si nu stii cit luati fiecare. tot aici as mai adauga ca din adwords poti selecta sa licitezi 20$ pt adurile care-ti apar la cautari pe google si in reteaua lor insa poti stabili un pret de doar 2$ sa zicem pt. adurile care vrei sa-ti apara pe site-urile celor participanti in cadrul programului adsense.
    sunt multi care fac keywords arbitrage in domeniile acestea competitive si liciteaza sume pina in 10 centi pe mii si mii de cuvinte care au legatura cu domeniul respectiv deci nu toate click-urile valoreaza mult...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google, comportament ciudat
    De dublutz în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2009, 12:11
  2. Dubios: Poztiile 10, 20 si 23 pentru acceasi pagina
    De bogdan985 în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th March 2008, 12:10
  3. Pr Dubios
    De Marius Mailat în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th February 2006, 21:13
  4. LOC 3 Dubios!
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd November 2005, 22:46
  5. Pr Dubios
    De în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 1970, 03:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •