Buna ziua , asi dori sa va intreb cat timp dureaza aprobarea unui cont nou de adsens ? Multumesc anticipat!
Buna ziua , asi dori sa va intreb cat timp dureaza aprobarea unui cont nou de adsens ? Multumesc anticipat!
Nu are o perioada anume de aprobare, difera de la caz, uneori tine de noroc.
Insa presupun ca tine strict de ce site ai,atentie insa sa incalci regulile astfel incat sa iti fie banat fara ca macar sa fie activat , pe urma nu-l vei mai putea debloca.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Tine-te de capul lor sa-ti verifice mai repede cererea...daca lasi sa vina totul de la sine, in cateva luni poate ai noroc sa-ti fie revizuita...eu am postat pe forumul lor de suport, ba chiar pot spune ca i-am bombardat ca pe bosniaci si totul s-a rezolvat in ~2 saptamani. Ma rog, difera de la caz la caz, cel mai important lucru este sa ai un site perfect legal. Succes.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Din cele relatate mai sus vad ca am fost norocos cand am aplicat. In 2-3 zile mi-au aprobat contul. Ce-i drept ca site-ul cu care am aplicat nu avea dimensiuni foarte mari si cred ca s-au uitat rapid peste el. Daca site-ul tau indeplineste regulile lor nu cred ca ar trebui sa te stresezi prea tare chiar daca esti nerabdator (cum de altfel am fost si eu la vremea respectiva) si ar trebui sa te axezi pe continut.
Mie unul mi s-a aprobat in 2 saptamani. Nu am idee de ce variaza acest timp de aprobare.
mie mi l-a aprobat in cateva minute.. cu blogger.
Saptamana trecuta am fost acceptat din nou in adsense cu blogul din semnatura. Am primit raspuns cum ca trebuie introdus codul anuntului pe blog la cateva ore dupa ce am completat cererea si in maxim 4 zile contul s-a aprobat.
Nu ma pot lauda cu blogul ca ar avea trafic, rank bun sau vechime, deci criteriile dupa care s-au luat imi sunt necunoscute![]()
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
In 2009 mi-au aprobat contul in vreo 2-3 zile, aveam un blog pe blogger.com. Nu avea mare trafic, cam 100 unici, dar era curat, respecta regulile adsense.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)