off. @guess who, te rog, pune in semnatura si fostul nick, asta ca sa stim si noi cu cine vorbim.
on. Parerea mea este ca ai o optica gresita privind acest subiect.
Dupa cum bine zice Kidu, acestea le poti gasi daca studiezi cateva ore adw tool. Ok. toate frumoase pana aici. Acum, daca ai gasit o nisa super bine platita, pune-ti urmatoarele intrebari, si raspunde-ti sincer la ele. E o nisa foarte disputata? Stapanesc bine aceasta nisa astfel incat sa pot genera un continut valoros? Daca nu, am buget sa platesc un writter bun? Am cunostinte suficiente SEO astfel incat sa ma pot bate pentru primele pozitii? Am buget suficient pentru a sustine o campanie SEO in aceasta nisa? Imi pot recupera banii investiti din AdSense?
Repet, fii sincer cu tine insuti, pentru a nu fi dezamagit de rezultate. Nu intotdeauna nisele foarte bine platite iti si aduc tie mari beneficii materiale. Poti avea un site pe o nisa pe care o stapanesti bine si desi rata per click este extrem de scazuta, sa compensezi prin numarul mare de clickuri. Sau poti avea un site pe o nisa bina platita si sa ai un click la saptamana.