salut,
mai are cineva inca mesajul "Plata in curs de efectuare" ?? La mine din data de 23 Noiembrie tot plata in curs de efectuare scrie. Se mai confrunta cineva cu aceasta problema ?
Versiune printabilă
salut,
mai are cineva inca mesajul "Plata in curs de efectuare" ?? La mine din data de 23 Noiembrie tot plata in curs de efectuare scrie. Se mai confrunta cineva cu aceasta problema ?
same to me ... mai asteptam pana pa 29
La fel si la mine...
Si la mine tot in pending de pe 23.
Voi ati avut probleme si luna trecut?
La mine e la fel.
Si da, am avut si luna trecuta intarziere.
Nu trebuie sa va faceti griji, dureaza chiar si pana pe 28-29 cateodata. Important e ca pe 1 a lunii urmatoare banii sunt in cont :D
Momentan din ce am vazut eu pe forumul google nici un raspuns oficial.
Eu am completat sambata formularul de aici : https://www.google.com/adsense/suppo..._history_issue.
Pana astazi nici un raspuns ( nici nu ma asteptam sa raspunda) !:D
Si la mine e problema, la fel ca si beke am completat si eu un formular
Banii sunt trimisi catre WU dar nu se afiseaza datele cu care putem ridica banii... cat timp stau banii in WU?Citat:
Nu trebuie sa va faceti griji, dureaza chiar si pana pe 28-29 cateodata. Important e ca pe 1 a lunii urmatoare banii sunt in cont
La fel si la mine, de cand e cu interfata asta noua s-a dat peste cap platile.
La mine e totul ok.
uhm, eu am primit plata tocmai de pe 24
I-am primit pe 23. Mi s-a mai intamplat si mie sa intarzie, insa pana la finalul lunii mereu mi i-au trimis.
Toți care sunteți pe PIP, ați avut și luna trecută probleme?
Da
Am primit si un raspuns :
Raspuns venit intr-o romana mai stricata ca a mea :DCitat:
Bună,
Vă mulțumim pentru a aduce această problemă în atenția noastră. Eu sunt în prezent de lucru cât de repede pot pentru a investiga problema dvs. și voi fi sigur să vă trimită un alt e-mail de îndată ce am orice fel de informații mai multe. Vă mulțumim pentru răbdare, și vă rog să-mi spuneți dacă există orice altceva va pot ajuta cu în acest timp.
Cu stimă,
Echipa Google AdSense
aceeasi problema si la mine, acelasi raspuns primit.... intr-o romana de balta.
Care-i adresa la care putem trimite cererea?
dar nu s-a rezolvat nimic cu cererea nu ?
Adica iti zice sa astepti ca se va rezolva automat ... candva :D
Eu asta am completat:
Si la mine e Payment in Progress de pe 23 si inca nu am primit banii.
Eu le-am trimis mail si mi-au raspuns... cica stiu despre aceasta problema si incearca sa o rezolve cat mai repede.
si eu sunt in aceeasi situatie de pe 23 ale lunii. este prima data cand mi se intampla. e adevarat ca luna trecuta suspendasem platile.
ai 60 de zile sa-i ridici. vezi: http://forum.seopedia.ro/adsense/550...tml#post175519
eu am primit in dimineata asta banii am primit si notificare pe email.
Si la mine a aparut plata efectuata in aceasta dimineata. Sper sa fie ok pentru toata lumea. :)
Plata efectuata !
In sfarsit... payment issued! :D
Confirm: si la mine plata efectuata, dupa ce am primit email de instiintare.
Plata efectuata, doamne ajuta..
Si la mine.
Oricum nu am timp astazi sa merg, dar ca fapt divers, se pot scoate exact in ziua in care apare Plata Efectuata? Citisem pe undeva chestia asta si in fiecare luna merg cel putin dupa o zi sa ii scot.
LE: De fapt am citit chiar pe pagina de Plati de la adsense.
"Plata dvs. poate fi încasată în ziua următoare datei de plată de mai sus"
Eu am scos si in ziua in care a aparut "Plata efectuata"
Daca te uiti mai bine plata sa facut pe 23, deci au trecut ceva zile.Citat:
Si la mine.
Oricum nu am timp astazi sa merg, dar ca fapt divers, se pot scoate exact in ziua in care apare Plata Efectuata? Citisem pe undeva chestia asta si in fiecare luna merg cel putin dupa o zi sa ii scot.
LE: De fapt am citit chiar pe pagina de Plati de la adsense.
"Plata dvs. poate fi încasată în ziua următoare datei de plată de mai sus"
astazi a fost finalizata plata si la mine, iar banii i-am scos deja,fara probleme.....
Oare luna viitoare cu ce eroare ne vom confrunta?.....
se pare ca eroarea se pastreaza..cel putin in cazul meu. In partea de sus imi apare : "cea mai recenta plata: 22 decembrie"....dar la detalii este tot plata in desfasurare. La fel ca luna trecuta.
eu am citit undeva ca plata se face doar intre 24-31. si mie imi apare tot 22 decembrie...
Aceeasi treaba si la mine, ii bag la sursa daca si de craciun ne amana cu plata, sper totusi astazi sa pot scoate banii ca totusi e craciunul !!Citat:
se pare ca eroarea se pastreaza..cel putin in cazul meu. In partea de sus imi apare : "cea mai recenta plata: 22 decembrie"....dar la detalii este tot plata in desfasurare. La fel ca luna trecuta.
cca 24 de ore dureaza pana apar detaliile platii.
Pana la ora 16 azi ar trebui sa apara. Dupa putem vorbi de probleme cu procesarea
E deja ora 13:17 si tot plata in curs de efectuare, daca pana la 16 nu apare "plata efectuata" salut bani de Craciun, ca nu mai apucam sa ajungem la banci :(
Pai... din cate stiu, Western Union lucreaza si Sambata, nu? Sunt destule oficii de schimb valutar care ofera si WU, astfel ca nu cred ca trebuie sa va faceti/sa ne facem griji daca detaliile ajung mai tarziu de ora 16.
Sau ma insel?