Banca Trasilvania lucreaza si sambata pana la ora 12 :)
Versiune printabilă
Banca Trasilvania lucreaza si sambata pana la ora 12 :)
Va spun eu ca ne tine iara pana pe 30 :D Sau mai rau, dupa anul nou, ca sa faca treaba treaba :))
cred ca din nou a reaparut bug-ul cu plata,si la mine apare cea mai recenta plata pe 22 decembrie dar dau detalii si plata in curs de efectuare.
Mai astept pana maine,daca nu dau raport.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am primit e-mail de la google adsense "Vi s-a emis o plata"..
toate bune si frumoase,intru in cont sa imi scriu datele: "Plata in curs de efectuare" .
:))... Ce pacaleala a fost asta?de Ajun?:))
La voi tot asa?
Da...am primit mailul insa in adsense,plata este in curs de efectuare.
Nu-i problema,maine dimineata mai mult ca sigur ca va fi actualizata plata si in contul de adsense
Metodă
Western Union Quick Cash
vedeți detaliile în istoricul plăților
La mine este plata finalizata
Payment issued.
Plata efectuata
Si la mine.
Si la mine au venit banutii dar de scos cel mai probabil marti ca nu mai ai de unde sa ii scoti acuma ...
Plată efectuată :) , cine stie e ceva deschis la ora asta ca sa scot banii?
si la mine a fost efectuata azi. Acum m`am intors si de la banca...
Banca transilvania lucreaza azi pana la 12
La mine sunt cateva BRD-uri in oras deschise sambata pana la 12 in teorie, practic avand in vedere data calendaristica, nu stiu, dar poate ma duc sa vad.
si la sucursalele din mall-uri cred ca e deschis..
Ciuciu... nici o banca deschisa, se pare ca nu respecta programul normal, asta e scoatem luni sau marti, la mine era urgent pentru hosting...
Da am dat si eu cateva ture prin oras si singura banca deschis era un BRD in Kaufland, dar bineinteles locuri de parcare din parti, toti isi fac cumparaturile cu 1 zi inainte evident... iar la banca 1 singur angajat si vreo 5 oameni. Evident ca mi-am bagat picioarele si am plecat, revenim marti :D
eu trebuia sa ies afara oricum asa ca am dat o tura cu masina si am gasit relax de unde sa scot ... aparent sunt cam toate deschise si nu e cine stie ce coada .. eu am avut 2 persoane in fata si treaba a mers repede ... no .. pentru cei care ati reusit sa ii scoateti ... cheltuieli placute :)
la transilvania mergea si la bancomat
fratilorrrrr..la mall....brd...banii scosi..program azi 10:00-22:00...
Au intrat banutii, scosi azi de la filiala brd din kaufland, au lucrat pana la ora 20, la BRD filiala principala a fost deschis doar pana la 12:30 dar nu aveau euro. La filiala din kaufland aveau la euro de puteai sa iei un apartament bun de ei, lumea care statea la rand la ei, in loc sa scoata, tot trimiteau in tari straine.
Se pare ca mai si trimit romanii bani la cei de dincolo, nu doar din directia aceea vin in tara.
Desteapa chestia cu transferul de la Transilvania
Transfer de bani la ATM - Banca Transilvania - Western union
cred ca Raiffaisen a mai pierdut un client
O chestie destul de tare :), oare daca banii sunt trimisi pe un nume si cardul e pe alt nume dar tu cunosti toate datele necesare poti scoate banii?
ati scos banii luna asta?
Inca nu, dar uitandu-ma la istoric au fost si cazuri in care plata a fost facuta pe 26 si chiar 27. Deci probabil urmeaza sa se faca
Plata in curs de efectuare in Romania