Am primit pe azi pe mail, de la AdSense.

Examinăm în permanență tipurile de anunțuri pe care le activăm pe site-urile AdSense, pentru a asigura politici consecvente și actualizate, care să corespundă necesităților și așteptărilor editorilor, utilizatorilor și agenților noștri de publicitate. Feedbackul dvs. cu privire la tipurile de anunțuri pe care doriți să le aveți la dispoziție este foarte important.

Acum puteți controla categoriile de anunțuri care apar pe site-ul dvs. Puteți oricând să verificați opțiunile de filtrare în funcție de categorie și să aduceți modificări, la adresa What is category filtering? - AdSense Help.

În prezent, aveți activată opțiunea de a afișa anunțuri relevante din categoria „Sănătate sexuală și reproductivă”. Cu ocazia unei revizuiri periodice a politicilor noastre ca urmare a feedbackului primit, modificăm definiția anunțurilor eligibile să fie difuzate în această categorie, astfel încât să includem anunțurile pentru metode contraceptive. Această modificare va intra în vigoare în conturile editorilor începând cu data de 11 Octombrie și va fi oferită agenților de publicitate cu nume de marcă importante, cum ar fi Seasonique. Ca și în cazul altor categorii de anunțuri, vom difuza aceste noi anunțuri atunci când sunt cele mai relevante, iar toți agenții de publicitate vor trebui să respecte în continuare politicile noastre de conținut.

Dacă nu doriți ca aceste anunțuri să apară sau dacă sunteți de părere că nu sunt adecvate pentru utilizatorii site-ului dvs., puteți renunța imediat la acestea utilizând funcția de filtrare în funcție de categorie din contul AdSense: What is category filtering? - AdSense Help. Vă recomandăm să verificați periodic filtrul de categorii pentru a afla ce categorii noi devin disponibile.

Deci practic iti alegi categoria de reclame pe care nu vrei sa o ai pe site. Tare, doar ca eu nu am gasit optiunea, voi ce stiti despre asta?