Clar, asta era problema ta, ca si cum acel text ar fi textul scris de un user al forum-ului. Cu siguranta nu vei mai avea probleme.
Clar, asta era problema ta, ca si cum acel text ar fi textul scris de un user al forum-ului. Cu siguranta nu vei mai avea probleme.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Din cate vad eu, codul anuntului a suferit si cateva modificari fata de cel standard.
In cazul in care adaug textul "Advertisement" in partea stanga, poate fi ceva in neregula ?
![]()
Ultima modificare făcută de gaby; 13th September 2011 la 14:55.
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Am primit si eu un astfel de mesaj, motivul era altul, un prieten a primit si el un avertisment pentru un site de anunturi unde apareau anunturi cu titlul ,, masaj erotic''....am impresia ca se verifica mai tot, atentie la site-urile care sunt pe medical, sarcina, etc.
Am un Blog
Care anume era motivul in cazul tau ?
Si eu am primit avertismente in ultimul timp, la site-ul despre sarcina, cred ca u un robot mai putin "educat" si confunda termenii medicali cu cei erotice, am sters articolele respective la care am primit avertisment.
Imi este teama ca imi va fi suspendat contul fara sa merit, daca standardul acesta ridicat de filtrare a anunturilor se mentine.
Dar surprinzator site-urile manele si alte site-uri de proasta calitate nu sunt asa de tare puricate
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si eu ma gandeam sa sterg articolul pe care mi l-au dat ca exemplu, poate ii deranjeaza continutul acestuia. Ce ma sfatuiti ?
As mai avea o intrebare, avertizarea pe care am primit-o este:
Ideea este ca nu fac nimic din ce scrie mai sus; e adevarat ca anunturile pareau forum posts, insa am vazut ca exista mesaj special pentru asta, care suna asa:Editorilor nu le este permis să modifice comportamentul sau direcţionarea anunţurilor Google. Aceasta include implementarea codului anunţului AdSense într-un "script casetă mobilă", sau modificarea direcţionării anunţului utilizând cuvinte cheie ascunse sau cadre de tip IFRAME.
Asadar, ma gandesc ca nu faptul ca aratau ca niste posturi obisnuite i-ar fi deranjat, intrucat banuiesc (s-ar putea sa ma insel) ca primeam mesajul de mai sus (tradus in romana, probabil), nu ?"While reviewing your account, we noticed that you are currently displaying Google ads in a manner that is not compliant with our policies. For instance, we found violations of AdSense policies on pages such as www.example.com. Please note that this URL is an example and that the same violations may exist on other pages of your website. Publishers may not implement Google ads in a manner that disguises the ads in any way. For instance, publishers may not format neighboring content to look similar to the ads, or make ads look like games or forum posts. Please make any necessary changes to your webpages in the next 72 hours."
Considerati ca ar fi bine sa le trimit un mail in care sa ii rog frumossa imi spuna cu ce anume am gresit ?
Nu prea cred ca o sa iti raspunda, ar fi bine sa rezolvi sau o sa suporti consecintele.
Eu de cate ori am avut probleme cu adsense si le-am trimis email nu am primit raspuns, deciziile lor au fost irevocabile.
Am avut si eu problema similara, de fapt mai grava. Reclamele au incetat sa mai fie afisate pe site, primind si un mail de la Google prin care ma informa acest lucru si imi indicau ce este gresit (o pagina exemplu in care era incalcat TOS-ul). Dupa ce am corectat conform indicatiilor le-am dat mail (sau am deschis ticket ... nu mai tin minte exact). Surprinzator, mi s-a raspuns in limba romana confirmandu-mi ca totul este ok acum si ca reclamele Adsense vor incepe sa se afiseze din nou pe site.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)