Si mai ales credeti ca incalcam drepturile cuiva???
dividet.com
Astept sugestii...Multumesc!
Si mai ales credeti ca incalcam drepturile cuiva???
dividet.com
Astept sugestii...Multumesc!
Sa accepte ce? Pentru adsense... nu ai continut... asta e doar unul dintre motive pentru care vei fi respins.
Boingeanu Ben
si ce continut ar trebui sa am? si care ar fi celelate motive daca nu te superi?
Ai avut macar curiozitatea sa te informezi unpic singur inainte de a intreba?
Boingeanu Ben
am citit acordul adsense si am inteles ca atata timp cat ai ceva scris si un meniu respectiv linkuri e totul in regulapoate nu am citit in intregime...te rog sa ma corectezi
ms... o sa vad ce-i de facut.... probabil alta forma de publicitate... aveti idee cum pot face rost?![]()
Nu am priceput ce problema rezolva site-ul, dar sa zicem ca mi-s la cafea 2 si inca nu procesez.
Legat insa de "Copyright © 2011 ". Chiar ai asa ceva? E marca inregistrata pe .ro, europa si international?
Faptul ca e afisat acolo e frectie. Orice firma cu cateva grame de clorofila in instalatie poate verifica international daca e sau nu marca inregistrata.
Sfatul meu e sa utilizezi serivicii gen Inregistrare marci prin Brand Leader // Brand Leader
Costa dar macar esti linisitit. Altfel, dupa 2-3 ani te pomenesti ca ramai fara nume domeniu.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
si probabil tu lucrezi pt Brand Leader asta....in fine... daca zici ca nu rezolva nici o problema atunci de ce iti faci griji pt copyright? cine sa ne fure daca nu suntem buni nu???
Credinta la institutiile specializate.
Ai cerut o parere, ai primit un raspuns.
Chiar nu imi fac griji.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)