Buna seara. Din motive inexplicabile, ma numar si eu printre sutele de utilizatori banati de Google.

Asadar, caut colaboratori, care au un site (sau mai multe site-uri), care au fost si ei, la randul lor banati de Google AdSense. Deoarece, din lipsa de timp, nu pot face site-uri, detin un alt cont (bineinteles pe alt nume) Google de pe care as dori sa pun reclame pe site-uri.

De dinainte spun, ca profitul celui care imi "vinde" spatiul pe site-ul acestuia este de 50% din suma care imi revine. Astfel, suma va fi direct proportionala cu calitatea site-ului, etc.

Doresc colaboratori seriosi. Acestia pot sa lase aici o adresa de email pentru detalii.

Mentiuni:
1. Persoana care imi va gazdui anuntul/anunturile va avea dreptul de a fi informata, oricand doreste acesta, despre suma din cont, in caz contrar putand "rezilia" afacerea
2. Suma va fi achitata in momentul primirii acesteia prin Western Union
3. Suma va trimisa prin orice metoda doreste detinatorul site-ului (in orice numerar).
4. Daca apare un al treilea colaborator, acesta va putea colabora doar daca ambele persoane sunt de acord cu acest lucru. In acest caz, a treia persoana va castiga 50% din profitul adus de site-ul lui. - aviz celor care au un site "de 2 bani", intra in afacere, si cred ca vor lua 1/3 din suma castigata de toti!