Păi expert in adsense poți fi și tu, iar pentru câștiguri mai mari depinde și de nișa site-ului. Dar totuși, dacă dorești poți încerca unele teste.Cum ar fi:
- schimbi poziția reclamelor astfel încât ele să fie recomandări, nu le pui ca utilzatorii să dea click din greșeală ( Google știe când se dă click din greșeală, de unde? Nu știu... e posibil bounce rate-ul pe site-ul reclamă )
- toate reclamele le pui pe canale, iar așa vei putea vedea dacă o reclamă iși merită poziția respectivă sau nu.Dacă nu , atunci o poți scoate.Cu cât sunt mai puține reclame, cu atât google plătește mai mult
- reclamele text sunt plătite mai bine, insă depinde și de ce site ai tu.Dacă e pentru site-ul din semnătură, părerea mea este să folosești imagini
- filtrează reclamele care nu au legătura cu site-ul tău sau reclamele care se plătesc prost
- din experiență pot spune că reclamele de dimensiuni mai mici sunt plătite mai bine. Dacă o luăm logic e posibil să plătească mai bine, pentru că utilizatorul o vede din tot site-ul și asta inseamnă că e interesat de acea reclamă.
- integrează reclamele astfel incât ele să pară a fi conținut dintr-un site.
Acestea sunt părerile mele, e posibil să greșesc insă mi-am dat cu ideea.
Deci nu ai nevoie de cineva care să iți poziționeze reclamele, pe care tu poți să le faci la rândul tău.Mai bine incepe să modifici, decât să cheltui 100$
Prin experimente inveți
Salut