Nu pot modifica unitatile de adsense deja existente... imi apare o paleta default, lipseste linkul de preview si orice modificare fac si dau save, nu se salveaza!
Am gasit o singura persoana care mai are aceasta problema, la voi cum e?
Nu pot modifica unitatile de adsense deja existente... imi apare o paleta default, lipseste linkul de preview si orice modificare fac si dau save, nu se salveaza!
Am gasit o singura persoana care mai are aceasta problema, la voi cum e?
Si la mine e la fel... eu credeam ca iar a revenit o problema mai veche pe care am mai avut-o in trecut, cand orice modificare faceam mi se activa cel mai repede dupa 4-5 ore si cateodata chiar si dupa o zi-doua...
La partea cu preview au inceput problemele de aproximativ o luna, de fiecare data cand dadeam clic pe el ma scotea afara din crearea (sau modificarea) unei unitati AdSense.
Nu stiu ce sa zic.. la mine problemele astea sunt de aproximativ un an, insa acum au devenit din ce in ce mai grave...
Cred ca si-au angajat o mana de indienisi le-au dat sa se ocupe de interfata.
Una peste alta, AdSense este o bataie de batjocura in ultimul timp.
P.S. In ultimul timp am inceput sa primesc email-uri si chiar scrisori acasa de le Google sa le folosesc AdWords-ul ?!?!? Eu nu intaleg ce vor baietii astia ??? sa fac arbitraj ???![]()
![]()
Probabil ca de cand cu criza asta Google a angajat o mana de indieni ca sa iasa mai ieftin cu resursele umane![]()
Deci problema asta e deja de 3 zile si nu dau nici un semn ca ar avea de gand sa o remedieze...
La mine doar preview-ul nu merge. Fac modificarile si ii dau save si e ok...de multa vreme e asa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)