Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
Practic lucrez la un magazin online, la care am ce`mi trebuie pentru metoda de plata cu 2co. Din cate stiu eu trebuie sa platesti ceva ca sa`ti faca gecad scriptul si tot ce trebuie. Pe langa asta... certificate SSL etc. Eu vroiam sa iasa la un pret rezonabil magazinul, care va urma sa`l folosesc. Pentru inceput eu zic ca e bine si cu 2co.
Daca vrei sa te scoti ieftin utilizeaza cart.ro are SSL, hosting gratis si implementarea la orice metoda de plata e gratuit. referitor la gecad si dotcomerce ambii sunt reseller pentru romcard. Asa ca daca vreti sa va scoateti mai ieftin la comisioane vorbiti direct cu Romcard. Daca totusi vrei sa alegi intre gecad si dotcomerce diferenta consta in momentul in care iti intra banii in cont. Presupunand ca de la ambii obtii acelasi discount de la dotcomerce banii intra instant in contul tau iar de la gecad dupa o perioada mai mare de timp parca 10 -30 zile adica iti cam tine banii blocati, justificarea lor ar fi sa verifice sa vada daca nu e frauda dar eu cred ca asa ei mai castiga ceva dobanda din banca.