Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Schimb teme de pe themeforest.net

Afișare hibrid

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    14

Implicit Schimb teme de pe themeforest.net

Salutari, daca e interesat careva de un schimb de teme de pe site-ul themeforest o sa las o lista pe care le pun la schimb si in special ma intereseaza teme care sa mearga la blog-uri generaliste. (toate sunt cumparate de mine, nu descarcate de pe alte siteuri si asa vreau si la schimb)

Daca va intereseaza postati aici ce teme aveti si raspund daca ma intereseaza Mersi

1. Nimbo - Personal WordPress Blog Theme Preview - ThemeForest

2. https://preview.themeforest.net/item...733.1548100382

3. Fitness Gym

4. REHub - Price Comparison, Affiliate Marketing, Multi Vendor Store, Community Theme Preview - ThemeForest

5. NewsTube - Magazine Blog & Video Preview - ThemeForest

6. topHot - WordPress News / Magazine / Newspaper Theme Preview - ThemeForest

7. BestBlog - Responsive WordPress Blog Theme Preview - ThemeForest

8.Composs - Elegant Blog, Magazine & News Theme Preview - ThemeForest

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Din pacate nu ai acces la updateuri, la mine au fost cazuri cand avea un client o tema si am mai cumparat si eu inca o data licenta pentru a avea accees la updateurile temei respective. Singurul mod in care e interensanta propunerea ta e sa iau tema de la tine sa o testez sa vad ca-mi place si pe urma sa mi-o cumpar. Chiar acum am 61 usd in cont la themeforest din cauza celei mai vandute teme de tip magazine (facuta de o firma din cluj) care mie imi crapa cu totul la activare. Asa ca am cerut frumos banii inapoi, i-am primit si mi-am vazut de treaba.

Ai facut vre-un proiect interesant cu Re:HUB? Ca eu nu am timp sa-l mai termin pe al meu.

BlackSEO este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    14
    Data înscrierii
    18th September 2018
    Posturi
    246
    Putere Rep
    14

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Din pacate nu ai acces la updateuri, la mine au fost cazuri cand avea un client o tema si am mai cumparat si eu inca o data licenta pentru a avea accees la updateurile temei respective. Singurul mod in care e interensanta propunerea ta e sa iau tema de la tine sa o testez sa vad ca-mi place si pe urma sa mi-o cumpar. Chiar acum am 61 usd in cont la themeforest din cauza celei mai vandute teme de tip magazine (facuta de o firma din cluj) care mie imi crapa cu totul la activare. Asa ca am cerut frumos banii inapoi, i-am primit si mi-am vazut de treaba.

Ai facut vre-un proiect interesant cu Re:HUB? Ca eu nu am timp sa-l mai termin pe al meu.
    Salut, chiar nu m-am gandit si la updateuri inainte sa postez... dar ai dreptate si nu prea merg schimburi... eventual pentru teste mai mult dar tot e ceva

Rehub il folosesc momentan pentru 2 site-uri de review-uri si sunt multumit... merg multe facute pe el foarte usor.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Stiu, eu l-am luat pentru un marketplace, cand o sa fie gata probabil o sa vi-l arat pe aici ca are legatura cu anumite servicii ale comunitatii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere themeforest
    De Adiiii în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd March 2017, 14:44
  2. Cumpar teme de pe Themeforest
    De Marcous în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th February 2016, 23:24
  3. Reduceri ThemeForest
    De Adiiii în forumul WordPress
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 16th December 2015, 11:26
  4. Cupon de reduceri pe ThemeForest?
    De Adiiii în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th April 2015, 16:03
  5. Servicii de SEO pe o pagina ThemeForest.
    De Cristi G în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd March 2013, 13:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •