Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Plugin ''Citeste si:''

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de SergiuB Vezi Post
    Nu exista plugin-uri Wordpress atat de avansate incat sa afiseze exact ceea ce vrei tu. La site-urile mari exista algoritmi in spate care returneaza acele articole sa fie cat mai relevante pentru tine ca si cititor. De asta ti-a recomandat si @2dor sa le pui manual pentru ca stii mai bine cum si ce se potriveste.

Plugin-uri care sa afiseze articole related probabil ca exista, dar nu suficient de bune incat sa merite sa fie folosite.
    Exista plugin-uri Wp atat de avansate incat sa afiseze exact ceea ce vrem. Eu il folosesc pe asta, nu e un simplu related posts. Exista si varianta free https://ro.wordpress.org/plugins/con...lay-post-page/.

SergiuB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th October 2016
    Locaţie
    Tirgu-Mures
    Posturi
    61
    Putere Rep
    18

Implicit

Citat Postat în original de CipriaN Vezi Post
    Exista plugin-uri Wp atat de avansate incat sa afiseze exact ceea ce vrem. Eu il folosesc pe asta, nu e un simplu related posts. Exista si varianta free https://ro.wordpress.org/plugins/con...lay-post-page/.
    Si tocmai asta e principalul motiv pentru care site-urile din Romania ce ruleaza Wordpress se incarca zici ca trag de moarte. Nu zic ca e si cazul tau sau ca asta face acel plugin, dar toti se invata sa instaleze zeci de plugin-uri, daca se poate sa scrie si singure articolele si dupa se intreaba ce e cu site-ul, de ce merge greu.

E o chestie banala ceea ce a intrebat @Dobre Petronel, chiar nu inteleg de ce sa folosesti un plugin pentru asa ceva, dar fiecare stie mai bine.

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit

@SergiuB

Inteleg ideea ta, in principiu sunt de acord, nu imi place sa instalez n pluginuri daca pot sa fac manual ceva usor. Nu l-am recomandat neaparat pentru ce are nevoie acum initiatorul topicului. Te invit sa-l incerci in varianta PRO, pe mine ma ajuta enorm. Si nu cred ca ingreuneaza site-ul, eu n-am sesizat.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum iti citeste gandurile ?
    De Adelin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 10th October 2014, 00:34
  2. Cumpar siteuri de afiliere // Citeste!
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th August 2012, 08:25
  3. google nu citeste bine in cache
    De irinel007 în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th March 2008, 13:35
  4. Text bold (citeste Google CSS ?)
    De Dever în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd February 2007, 15:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •