Daca ma poate ajuta cineva ca sa ascund o categorie de pe homepage as fi recunoscator. Multumesc.
Daca ma poate ajuta cineva ca sa ascund o categorie de pe homepage as fi recunoscator. Multumesc.
Nimic.
Adelin, cred ca asta cauti : https://wordpress.org/plugins/ultima...gory-excluder/
Sau adaugi in functions.php ceva in genul:
//Exclude categorie de pe homepage
function exclude_categorie($query) {
if ( $query->is_home() ) {
$query->set('cat', '-338');//id categorie
}
return $query;
}
add_filter('pre_get_posts', 'exclude_categorie');
Ultima modificare făcută de Robert; 7th June 2015 la 18:39.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan nu functioneaza, cred ca am inlocuit aiurea prin cod. Nu ma pricep la asa ceva. Imi poate spune cineva ce si unde sa inlocuiesc in cod?
Nimic.
Adelin trebuie să schimbi numărul (ID) categoriei din codul pus mai sus cu nr. categoriei pe care vrei să o excluzi.
Ca să vezi ce ID are categoria pe care vrei să o elimini intri în categorii (Posts > Categories) și dai click pe categoria care vrei să o elimini. Apoi verifici ID în URL. Vezi exemplul de mai jos.
siteultău.ro/wp-admin/edit-tags.php?action=edit&taxonomy=category&tag_ID=4&post_type=post
După ce modifici ID-ul dai paste la finalul fișierului function.php.
Foarte multumesc tuturor. Am facut ce a zis Joe si merge bine.
Nimic.
Vad ca mi-a luat-o Joe inainte :d
Cu mare placere.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)