Eu nu am folosit niciun plugin, am folosit un simplu jquery modal. Asta se rezolva simplu, mai important este de fapt, punctul 2. Cand si cine se enerveaza din cauza acestor formulare si cum ocolesti acest inconvenient?

Din ce am masurat eu, vizitatorii care petrec timp putin pe pagina vor fi cei mai iritati, de altfel e si logic ca cei care petrec mai mult timp sunt si mai fideli. De asemenea o greseala pe care o mai fac cei care folosesc aceste ferestre este sa le afiseze peste continut. Mai bine o afisezi in alta pozitie astfel incat vizitatorul sa vada continutul si sa ramana in continuare interesat de pagina. Frecventa are aceeasi importanta, cei care vor afisa formularul permanent cu siguranta vor avea de pierdut pe termen lung. Eu am ales sa-l afisez in zilele din saptamana cu cel mai mare trafic.

Si ca sa raspund si la punctul 3, solutia asta e mai eficienta in combinatie cu facebook, adica sa aiba si o iconita de facebook sau un buton de like, ceva. Ca o ultima concluzie, daca obligi oamenii sa inscrie intrun newsletter pentru a ajunge la continutul care ii intereseaza, nu inseamna neaparat vreo mare realizare. Are aproape acelasi rezultat cu a lua adrese de email de pe siteuri publice.