Nu'i chiar asa vechi... il am de foarte putin timp dar m-am razgandit si nu vreau sa ma mai ocup de el. Am alte proiecte acum si asta are "putin" potential si nu vreau sa il vad cum se duce spre 0.
Am pus adsense pe el... cred ca de vreo luna si total castiguri pana acum de pe acel canal is 12$ ! Nici cu traficul nu stau extrem de bine, dar cine stie despre ce este vorba, stie potentialul unui astfel de site
Nu prea l-am promovat... decat atunci la inceput foarte putin... cand era euforia aia ca am site NOU!
Daca inca nu ati deschis url-ul va zic eu ca este un site cu id-uri de messenger.
Are un bounce rate foarte bun si CRED ca poate deveni un brand. CRED, depinde si de viitorul lui manager cum se va ocupa de el.
Scriptul este home made foarte usor de utilizat si modificat si resursele care le consuma sunt foarte foarte foarte mici.
Pozele din avatar sunt luate direct din yahoo deci, nu este mare problema.
Pentru cei interesati, va rog lasati o oferta pe privat. Inca nu m-am gandit la un pret, dar... vedem noi, orice este negociabil, deci, PM si discutam.
Intrati si voi pe site si vedeti ce se face de acolo, ce chestii sunt, testati-l, vedeti despre ce este vorba.
Rog a se respecta dorinta mea: Nu ii cer review, il vand!

Răspunde cu citat