pretul revine la 1000E
nevoia de bani urgent a trecut![]()
pretul revine la 1000E
nevoia de bani urgent a trecut![]()
maresti pretul cand nu ai oferte
smart..sau nu
dupa cum am spus aveam nevoie de bani pt o investitie
am facut rost de bani prin alte metode asa ca revin la pretul initial
Mai, imi cer scuze daca ma bag aiurea insa aici suntem la piata? 10 lei, nu nu, daca vrei ti le iau cu 7lei, hai sa fie.. dar totusi domnu' da si tu 9lei ..
Din moment ce ai avut o oferta, pai ramai la ea nu o schimba dupa cum vrei tu, in orice caz tu ai de tras.
Cum zicea barosanu, smart.. sau nu.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
sezonul asta a scos din adsense 660$+100 ron si a ajuns la 200.000 unici in perioada 15 noi - 27 dec
daca e cineva interesat sa-l cumpere, astept oferte
Ultima modificare făcută de kleampa; 28th December 2008 la 21:09.
Pretul unui site este valoarea veniturilor pe 10 luni, si daca anul trecut ai avut mai putin trafic, cum se paote ca anul asta cu trafic mai mare sa ai venituri un pic mai mici
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ciudat ca pui intrebarea asta lovelife, vad ca ai postat si tu aici: http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...e-prost-3.html
si cred ca banuiesti de ce a avut venituri mai mici![]()
pretul minim de vanzare este de 700$ si va creste cu cate 50$ in fiecare luna pana in noiembrie 2009
deci oferta de vanzare este pana la acea data
neogiabil in functie de flerul fiecaruia de a negocia![]()
salut !
iti pot oferi pana la de 10 ori suma pe care ai incasat-o de pe acest site in lunile octombrie , noiembrie si decembrie .
deci de la tine astept .... un print screen , in clar , in care sa pot vedea si eu (implicit si ceilalti useri de pe acest forum ). raportul care il ai la G Adsense pe lunile respective . Multumesc !. demonstreaza ca meriti cu adevarat cei 700 de $ si ii vei primi .
Ultima modificare făcută de blackangel32; 30th December 2008 la 19:23.
blackangel32 iti spun eu ca de 10 ori suma incasata pe lunile octombrie, noiembrie si decembrie este mult mai mare de 700$ cat cere el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)