Conform dnscoop.com, Google.com valoreaza 1.5 miliarde $ (mai putin decat YouTube)![]()
Cred ca site-ul respectiv analizeaza mai degraba domeniile decat continutul si popularitatea
Conform dnscoop.com, Google.com valoreaza 1.5 miliarde $ (mai putin decat YouTube)![]()
Cred ca site-ul respectiv analizeaza mai degraba domeniile decat continutul si popularitatea
Poti posta o dovada de trafic, o pagina in care ai adsense (ca nu vad) si o dovada de castig lunar?
chiar nu te poti lua dupa dnscoop http://dnscoop.com/?site=www.distractielamax.com ... ar fi fain sa valoreze 18.000 $![]()
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
iata o pagina in care apar reclame adsense (apar doar pe paginile de download)
files1.reggle.com/867725
Deocamdata site-ul nu mai este de vanzare. Motive:
- lipsa de oferte
- castigurile (pe zi) s-au triplat in ultima saptamana datorita unei cresteri neobisnuite a numarului de vizitatori, deci sa vand cu 2500 ar fi prea putin, iar nu stiu cati romani sunt dispusi sa riste sa cumpere proprietati web cu peste 5000$ (nu ca asta ar fi noul pret pentru care mi-as vinde site-ul, e doar un pret)
Va multumesc totusi pentru participare...
![]()
sincer cred ca e o mare vrajeala... cu atatia vizitatori si atata castig.. arata niste statistici.. te-ai gandit ca de aceea nu au fost oferte serioase?
da un print de la adsense si referali sitului
in documentu ala nu am gasit nimic
Statistici (ultimele 7 zile)
image.pimpandhost.com/guest/62608_x.html
Castiguri (luna iunie, pana pe 12)
image.pimpandhost.com/guest/62609_x.html
Fac publice aceste informatii doar ca sa inchei niste suspiciuni ale unor membrii acestui forum. Repet, site-ul nu mai este de vanzare..
Astept cu nerabdare sa mi se reproseze ca le-am facut in photoshop![]()
sa mi se taie destele.. daca postai una din poze de la inceput nu se ajungea la suspiciunea asta.. oricum in locu tau nu l-as vinde.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)