Salutari,

Caut sa cumpar cateva siteuri de afiliere romaneasca (2performant si profitshare), sau cu afiliere amazon, venituri minime 1000 ron lunar (doar din afiliere) si minim 50 de vanzari lunar. Cel mai important este ca siteul sa fie extrem de nisat, ca sa intelegeti, caut siteuri pe micronise precum "oala sub presiune".

Vechimea minima a siteului: 1 an de zile

- Nu doresc siteuri de electronice si electrocasnice sau alte produse foarte scumpe, pot fi insa de accesorii sau gadgeturi pentru acestea.
- Nu doresc siteuri de tip review sau siteuri ce promoveaza produsele unui anumit brand, ci bloguri construite in jurul unei nise, a unui kw evergreen.

Va rog sa imi trimiteti url pe privat, in prima faza nu ma intereseaza nimic altceva decat url-ul (neaparat sa se incadreze in criteriile de mai sus, altfel nu ma cautati ca nu are rost), dupa aceea discutam daca este cazul. (ca sa nu mai apara bagatori in seama care ma acuza ca vreau sa aflu nise, nu am nevoie de statistici sau altceva pana nu gasesc un site pe care mi-as dori sa il cumpar).

Multumesc!