Scot la vanzare 2 proiecte legate unul de celalalt:
adoptiicaini,com si adoptiipisici,com
Nu au fost inscrise in directoare, inafara de a le realiza, a le pune online in Septembrie 2010 si vreo 2-3 share-uri pe FB la vremea respectiva nu s-a facut nimic pe ele.
Pana in februarie au avut bannere pe un site mai mare dar le-am scos pentru a vedea veniturile care le obtin fara acele banere in ideea de a putea calcula pretul de vanzare.
Scriptul este custom made, se foloseste o singura copie a scriptului si o singura baza de date pentru amandoua domeniile dar la cerere le separ gratuit.
Scriptul se da "AS IS" ( se vede pe site ce este ), iar in spate desi are construit baza pentru panou de administrare inafara de statistici despre vizitatorii actuali nu este realizat nimic.
Amandoua combinat scot din Adsense aproximativ 15 - 18 EUR / luna. ( se poate mai mult daca mai schimbati pozitia reclamelor, daca mai adaugati altele, etc, cum am zis eu nu m-am ocupat deloc de ele ).
Trafic februarie
- caini: 3,864 vizite / 19,903 vizualizari
- pisici: 2,204 vizite / 10,155 vizualizari
Trafic martie
- caini: 3,395 vizite / 17,785 vizualizari
- pisici: 1,811 vizite / 7,342 vizualizari
Amandoua domenii sunt pe prima pagina dupa multe cautari de genul: adoptii caini [localitate] si adoptii pisici [localitate]
Pretul fix de vanzare: 600 EUR.
Ofer gratuit impreuna cu site-urile si domeniul adoptii.com
Pentru alte intrebari ma puteti contacta prin PM sau la yahoo id: starnetmediaro