Eventual ne zici (sau imi zici) in ce nisa este site-ul?
Eventual ne zici (sau imi zici) in ce nisa este site-ul?
S-a dat site-ul. A postat mai devreme !
Nu, nu s-a dat, am mintit. Doar ca nu mai dau link la nimeni (pana nu vad situatia contului bancar) glumesc).
Anul trecut 2 dintre cei +20 interesati de acel site m-au copiat +80%. De ce sa o patesc din nou?
Asadar, cine e CU ADEVARAT interesat, ma poate cauta. Nu dau link oricui.
Bineinteles, sa vad ca aveti cel putin un audi a6, o blonda si o casoaie.
Vand Advertoriale (pr 5)
Atunci de ce mai pui postul? Daca vrei sa primesti raspunsuri doar de la anumiti oameni, contacteaza-i direct si nu mai spune ca vinzi pe un forum...u, nu s-a dat, am mintit. Doar ca nu mai dau link la nimeni (pana nu vad situatia contului bancar ) glumesc).
Anul trecut 2 dintre cei +20 interesati de acel site m-au copiat +80%. De ce sa o patesc din nou?
Pentru ca pe primul l-am dat la cine nu ma asteptam? Nici macar nu a postat in topic.
Daca nu dau link tuturor nu inseamna ca nu il pot vinde.
Cum spuneam, anul trecut m-am trezit cu 2 site-uri, aproape identice cu al meu. Culori, text, thema, pozitia ad-urilor, link-uri interne, backlinks.
Ai mai patit? Stii cum e?
Ma gandeam la 5 lei taxa "de vedere". E mult, e ok?![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Eu nu am mai patit, nu stiu cum e, dar sunt de parere ca unul care vrea sa ti-l fure iti da 5 lei taxa de vedere.
Mie mi-e greu sa cred ca cineva poate sa fure si sa implementeze asa usor o idee care sa produca 2500e.
Iar din cate vad prin posturile din spate, pe primul l-ai vandut, deci faptul ca ti-a fost copiata ideea nu a stricat vanzarea.
Nu stiu daca e de gluma. Nisa ta este o nisa "noua", "virgina", iar tu o oferi pe tava tuturor.
Eu nu as face asa ceva. Da, este o solutie cu printscreen de la cont, dar si acolo exista photoshop.
Cel mai simplu cred ca este daca postezi toate datele, fara domeniu. Daca vrea cineva sa cumpere, pe baza datelor afisate clar, atunci poti cere o taxa de 10-20 euro, ca sa-i "elimini" pe cei care au timp de pierdut.
Daca vad datele si consider ca ma intereseaza, nu am o problema sa platesc o suma X. Daca datele se dovedesc false, atunci tu iti asumi un risc major de "decredbilizare".
-------
Cei care ti-au copiat site-ul ar trebui pedepsiti, zic.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am discutat foarte mult cu Vali D despre site-ul in cauza, site-ul face toti banii ceruti si stiu ca iti poti scoate banii lejer din acest site. Din motive financiare neprevazute, a trebuit sa stopam finalizarea. Poate cand imi vor intra si mie banii voi intra iar in discutii daca mai este valabil
Ex user ccnetwork
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)